Meny

 • Automatiska vägbommar & grindar, hur fungerar det?

  När du kör fram med bilen till en vägbom i ett parkeringsgarage så förväntar du dig att att den antingen öppnas per automatik, eller då du tryckt in din pinkod alternativt satt ditt kreditkort i kortläsaren. Det som händer bakom kulisserna och som får detta att ske är IP-styrda I/O enheter. Såsom i exemplet nedan.
 • Stäng, lås och bomma en hel byggnad på mindre än en sekund

  Att snabbt och säkert kunna låsa alla dörrar i exempelvis en skola, spärra alla utfarter i ett parkeringsgarage, eller varför inte stänga ner hela Friends Arena med endast en knapptryckning via en app i din mobil eller med en fysisk tryckknapp, behöver varken vara kostsamt eller komplicerat.
 • DEMO - Digi Connect Sensor - DEMO

  Kom och var med! Onsdagen 12 oktober visar tekniker från Digi International de unika egenskaperna i den nya batteridrivna Digi Connect Sensor. Du få möjlighet att diskutera dina frågeställningar och höra andras under avslappnade former i ett konferensrum i Stockholm City.
 • Ta kontroll över ditt fordons lastutrymme

  Oavsett om det är en eller hundra lastutrymmen som ska övervakas ger dig HWg-Ares full kontroll. Oavsett ändamål kan du vara trygg i att Ares loggar all data samt larmar dig på det sätt du önskar.