Meny

USB-tillbehör

Avsnittet USB-tillbehör innehåller många unika lösningar, ofta fokuserade på att göra den begränsade USB-porten än mer mångsidig och ge dess utrustningar ett större användningsområde i professionell miljö. Vi nätverksansluter, förlänger, konverterar, laddar och synkar och täcker det inte in vad du behöver, kontakta oss genast. Vi har djup kunskap och lång erfarenhet av USB och kan snabbt ta fram en lösning på ditt problem.

Produkter (36)
 
Hubport från Digi ger dig USB-portar i industriell kvalité för affärskritiska installationer. Flexibel strömförsörjning, rack eller fristående montage samt upstream-kabel med skruvplint som garanterar att kabeln blir kvar i uttaget även i mobila lösningar.
3 950 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Ett måste för nätverksnörden, samlaren eller den som bara vill lagra lite data snabbt och enkelt. Som Sveriges ledande leverantör av SFP-moduler har vi tagit fram ett unikt USB-minne designat som en av våra SFP-moduler
164 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 121-8036
4xUSB2.0, 10/100/1000BaseT
623 SEK exkl. moms
 
Med integrerade fästöron kan du enkelt montera fast hubben på en skrivbordshurts eller annan yta. Den är marginellt större än en vanlig hub. Enheten drivs antingen av PC:n eller den separata 5V-adaptern.
599 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 20101446
15xUSB 2.0/5xUSB 3.0, 10/100/1000BaseT
26 400 SEK exkl. moms
Best.nr 121-0270
USB-C strömprovare, svart
284 SEK exkl. moms
Best.nr 121-0164
USB3.1 Gen2, 4 portar (2xtyp C/2xtyp A)
827 SEK exkl. moms
 
Ett root hub-kort behöver du när porten skall stödja en fullständig USB-expansion. Våra USB 3.0-kort kommer med fyra individuella host-kontrollers och fyra eller åtta USB3.0-portar för PCI Express-bussen. Du får alltså fyra USB-portar med vardera upp till 5Gbps hastighet men bakåt-kompatibel med tidigare standards. Ett idealiskt alternativ till industriella lösningar inom machine vision eller där hög samtidig prestanda behövs på alla portar samtidigt.
2 130 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Ladda, synka och säkra dina bärbara enheter så att de blir till effektiva verktyg som alltid är redo att användas. Vårt flexibla laddnings- och synkroniseringssystem gör det lätt att hitta en lösning som passar ditt behov. Den fristående enheten passar bra för inbyggnad i eget kabinett, den med integrerat ställ gör sig bra på kontoret, det låsbara kabinettet till mer utsatta miljöer och den rullbara vagnen gör kabinettet till en mobil laddningslösning för skolor och konferensmiljöer exempelvis.
3 260 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 121-8010
8-port universell laddstation 2.1A/port
4 480 SEK exkl. moms
Best.nr 121-8030
USB3.0 laddare och hubb
431 SEK exkl. moms
 
Ny generationen Anywhere USB plus från Digi är en central enhet för alla dina USB-tillbehör som behöver anslutas till nätverket utan att dess värddator står i närheten. Med USB 3,1 får du upp hastighetsöverföringen avsevärt och gör inte knutpunkten på något sätt till en flaskhals i nätverket.
2 660 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Med LAVASynC+ anslutningsadaptrar kan Samsung-surfplattor och mobiltelefoner med USB-C användas i permanenta lösningar och med multipla tillbehör samtidigt som laddningen tillgodoses på ett optimalt sätt. Med LAVASynC+ begränsas du alltså inte längre av batteriets kvarvarande kapacitet utan kan använda USB- och Ethernet- anslutningar kontinuerligt.
1 480 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Förlängningskabel som ökar avståndet för USB-signalen med upp till 100m utan behov av en separat förlängare. Kabeln tillhandahåller ett smidigt sätt att koppla samman USB-enheter som befinner sig långt bort från sändarenheten
3 070 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 121-0195
USB3.1 till DisplayPort och HDMI
839 SEK exkl. moms
 
USB-kondomen, USB Sync-stopp eller USB datablockerare brukar den kallas och ser till att du inte riskerar dataintrång när du laddar din mobila enhet i publika uttag eller i datorer du inte har förtroende för.
62,60 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 121-0130
För SFP 100Mbit
2 390 SEK exkl. moms
Best.nr 121-0135
USB3.0 till Gigabit LAN
336 SEK exkl. moms
 
EtherSync är den nätverksanslutna ladd- och synkstationen för USB-enheter, med fjärråtkomst och övervakning.
7 220 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Den nya allround-lösningen för USB på nätverket passar såväl Linux, MacOS som Windows och erbjuder USB2.0, WIFI och Gigabit samt säkerhet och installation i plug´n play-anda. Universell och lättinstallerad, även i virtualiserade miljöer, ger den maximal nytta av din USB-utrustning med hög nivå av säkerhet och övervakning för krävande användare i professionell miljö.
2 180 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
PowerPad från Cambrionix täcker alla laddnings- och synkroniseringsbehov för den professionella användaren. Du har maximal laddström på alla portar samtidigt och kan ladda allt från senaste iPad/iPhone till gårdagens iPod och alla andra fabrikat på marknaden.
7 420 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter