Meny

Buntband i Plast eller Nylon

Mycket mer än bara en plastbit och tänkt att fungera i många olika miljöer och för lång tid i många lösningar och funktioner. Det finns många viktiga parametrar att fundera på såsom miljö, inomhus/utomhus, UV, brandtålig, kemiskbeständighet, metaldetekterbara, gammastrålning, värmetåliga etc.
Panduit är idag ett välkänt och är världsledande inom buntband. Efter många års skapande som nu borgar för hög kvalité och säkerhet. Produkterna är designade och tillverkade för att uppfylla miljö-, säkerhet-, industristandarder inkl. ROHS, UL, CSA, CE och ISO.

  • Beprövad kvalité som fungerar i praktiken, kunder litar på Panduit för deras pålitliga kablage och infrastruktur produkter.
  • Väldokumenterade produkter som följer standarder och specifikationer för din bransch så att inte du behöver lägga tid på att leta. Produkter möter eller överträffar krav för att säkerställa att du får bästa möjliga resultat.
  • Kunskap och kunddriven innovation där vi tillsammans med kund tar fram prototyper, forskar, testar och utvecklar praktiska lösningar för de problem inom elektrisk infrastruktur du kan stå inför.

Vi jobbar självklart med andra märken och lösningar för en smart och smidig uppfästning. Kontakta oss gärna så hjälper vi dig.

Aktiva filter Återställ

Produkter

16

Installation

Visa fler
 
Panduits vädertåliga Nylon 6.6 låsande buntband är designad för de flesta allmänna applikationer utomhus, samtidigt som de levererar konsekvent prestanda och tillförlitlighet. Rätt buntband för utomhusbruk ger längre livslängd och bättre ekonomi över tid.
65,50 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Pandiut Tefzel buntband när applikationer kräver en maximal motståndskraft mot påfrestningar såsom kemikalier, gammastrålning, UV-strålning och extremt höga och låga temperaturer.
620 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Buntband när du vill att den ska vara så mjuk och skyddande som möjligt. Justerbar, öppningsbara och återanvändningsbara om och om igen.
227 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Buntband som snyggar till din installation och ger bästa resultatet för inomhusbruk. Här får du en standard buntband i Nylon 6.6 för de flesta allmänna applikationer.
57 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Panduit värmetåligt Nylon 6.6 buntband anpassad för de flesta högtemperaturapplikationer upp till hela 115°, inomhus (kan även användas utomhus).
513 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Buntband finns för de flesta miljöer men det är otroligt viktigt att välja rätt. Motståndskraft mot kemikalier kräver rätt buntband som uppfyller högt uppsatta krav. Polypropen med sin distinkta gröna färg har en hög motståndskraft mot kemikalier.
619 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Alltiett buntband, här får du ett version som är både värme och vädertåligt men har även ett högt UV-skydd som ger större motståndskraft mot ultraviolett ljus.
764 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Panduit brandsäkra och låsande buntband är anpassad när miljön kräver något extra. Klassad och testad enligt UL 94V-0 för inomhusbruk.
1 140 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Panduits vädertålig Nylon 612 när inte vädertålig Nylon 12 räcker till. Här får du ett buntband som har ett betydligt längre skydd mot skadlig UV-strålning, ända upp till 20år. Nylon 612 ger även bättre resistens mot zinkklorider och utspädda syror.
1 140 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Panduits vädertålig Nylon 12 när 6.6 inte räcker till. Här får du rätt lösning när kraven är högre på längre livslängd och även bättre resistens mot kemiska ämnen.
6 850 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 20112589
178x19,1mm (100st)
3 160 SEK exkl. moms
 
Två buntband från Panduit Pan-ty serien anpassad och designade för att kunna möta högt uppsatta krav från branscher såsom livsmedel-, dryckes-och läkemedelsindustrin.
242 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Svarat Polypropen med UV skydd. Motståndskraft mot kemikalier kräver rätt buntband som uppfyller högt uppsatta krav. Polypropen har en hög motståndskraft mot kemikalier
3 710 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Kardborreband i flera olika färger och som du enkelt själv kan klippa i önskad längd. Kan används för de flesta jobb där du behöver kunna bunta ihop dina kablage.
85,10 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Med ett elastiska buntband får du en tillförlitlig och bättre buntning av både fiber och kopparkablar för de flesta krävande miljöer.
31,10 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 138-2070
1,2m kardborreband på rulle
80,60 SEK exkl. moms