Meny

Buntband i Plast eller Nylon

Mycket mer än bara en plastbit och tänkt att fungera i många olika miljöer och för lång tid i många lösningar och funktioner. Det finns många viktiga parametrar att fundera på såsom miljö, inomhus/utomhus, UV beständighet, brandtålig, kemiskbeständighet, metaldetekterbara, gammastrålning, värmetåliga etc.
Panduit är idag ett välkänt och är världsledande inom kvalitativa buntband. Efter många års skapande som nu borgar för hög kvalité och säkerhet. Produkterna är designade och tillverkade för att uppfylla miljö-, säkerhet-, industristandarder inkl. ROHS, UL, CSA, CE och ISO.

  • Beprövad kvalité som fungerar i praktiken, kunder litar på Panduit för deras pålitliga kablage och infrastruktur produkter.
  • Väldokumenterade produkter som följer standarder och specifikationer för din bransch så att inte du behöver lägga tid på att leta. Produkter möter eller överträffar krav för att säkerställa att du får bästa möjliga resultat.
  • Kunskap och kunddriven innovation där vi tillsammans med kund tar fram prototyper, forskar, testar och utvecklar praktiska lösningar för de problem inom elektrisk infrastruktur du kan stå inför.

Vi jobbar självklart med andra märken och lösningar för en smart och smidig uppfästning. Kontakta oss gärna så hjälper vi dig.

Aktiva filter Återställ

Produkter

30

Längd (mm)

Bredd (mm)

Tjocklek (mm)

Max Diameter (mm)

Min arbetstemperatur(C)

Max arbetstemperatur(C)

Material

Visa fler

UV-beständighet

Visa fler

Färg

Visa fler
 
Kardborreband i flera olika färger och som du enkelt själv kan klippa i önskad längd. Kan används för de flesta jobb där du behöver kunna bunta ihop dina kablage.
75 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Panduit Tefzel buntband när applikationer kräver en maximal motståndskraft mot påfrestningar såsom kemikalier, gammastrålning, UV-strålning och extremt höga och låga temperaturer.
620 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Panduits vädertåliga Nylon 6.6 låsande buntband är designad för de flesta allmänna applikationer utomhus, samtidigt som de levererar konsekvent prestanda och tillförlitlighet. Rätt buntband för utomhusbruk ger längre livslängd och bättre ekonomi över tid.
65,50 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Med ett elastiska buntband får du en tillförlitlig och bättre buntning av både fiber och kopparkablar för de flesta krävande miljöer.
15,60 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Buntband som snyggar till din installation och ger bästa resultatet för inomhusbruk. Här får du en standard buntband i Nylon 6.6 för de flesta allmänna applikationer.
57 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Panduit värmetåligt Nylon 6.6 buntband anpassad för de flesta högtemperaturapplikationer upp till hela 115°, utomhus (kan även användas inomhus).
513 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Självlåsande buntband i polyamid från Panduit med hög draghållfasthet i både standardutförande och med skrivyta, s k märkbuntband.
53,20 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 104-0080
200x20mm blå, med krok
36,70 SEK exkl. moms
 
Buntband när du vill att den ska vara så mjuk och skyddande som möjligt. Justerbar, öppningsbara och återanvändningsbara om och om igen.
265 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Buntband Nylon 6.6 med märknings möjlighet. När du önskar både kunna bunta ihop och märka upp samtidigt så är detta rätt lösning
139 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Buntband och fäste i ett för att användas för att fästa kabelbuntar/plaströr etc. på vägg, tak eller liknade. Skruvas enkelt fast med lämplig skruv.
218 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Svarat Polypropen med UV skydd. Motståndskraft mot kemikalier kräver rätt buntband som uppfyller högt uppsatta krav. Polypropen har en hög motståndskraft mot kemikalier
4 010 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Panduits Pan Ty buntband som du kan återanvända om och om igen. Nylon 6.6 UV tåligt buntband för utomhusmiljö.
2 800 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
En unik och patenterad design med runda, mjuka kanter och med en hög draghållfasthet som överstiger högt ställda industristandarder.
76,70 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Två funktioner i ett, buntband med fäste för montering på plana ytor. En lösning med unika vingar som skapar en konstant spänning med monteringsytan som ger ett långvarigt stabilt grepp.
3 130 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Två buntband från Panduit Pan-ty serien anpassad och designade för att kunna möta högt uppsatta krav från livsmedel-, dryckes-och läkemedelsindustrin.
242 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Panduit Pan-Ty buntbandlösning med snäppankare i Nylon 6.6 värmetåligt material för montering i för-borrande hål och anpassad för projekt där höga temperaturer ända upp till 115° är vanligt.
2 270 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Panduit brandsäkra och låsande buntband är anpassad när miljön kräver något extra. Klassad och testad enligt UL 94V-0 för inomhusbruk.
1 140 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
När du har flera buntar av kablage som behöver buntas med ett och samma buntband. Nu finns lösningen som är både snabb och ekonomisk.
7 290 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Buntband finns för de flesta miljöer men det är otroligt viktigt att välja rätt. Motståndskraft mot kemikalier kräver rätt buntband som uppfyller högt uppsatta krav. Polypropen med sin distinkta gröna färg har en hög motståndskraft mot kemikalier.
631 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Panduits vädertålig Nylon 612 när inte vädertålig Nylon 12 räcker till. Här får du ett buntband som har ett betydligt längre skydd mot skadlig UV-strålning, ända upp till 20år. Nylon 612 ger även bättre resistens mot zinkklorider och utspädda syror.
1 140 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter