Meny

Allt för Nätverk

Här finns alla möjligheter för dig att hitta smarta lösningar till din nätverksmiljö, WAN som LAN. Allt från innehållet i dina datarack, kablarna dragna till alla typer av kontakter.

Mats
Nätverk
Direktronik SFP lättare och mer prisvärt
Fri teknisk rådgivning och support. Vi svarar på telefon inom tre signaler* och hjälper dig rätt i djungeln av fler än 40.000 olika optiska moduler. Leverans sker inom två dagar för de flesta moduler. Vi kan de udda kompatibiliteterna.
Låsbart - för funktioner du älskar
Nätverksportar i publik miljö är ständigt utsatta för nyfikna ögon. Tomma uttag blir soptunna för tuggummi och snusprilla. Där kablar sitter anslutna undrar man vad som händer om den dras ut och mer nyfiken behöver en del inte vara för att testa. Sällan allvarligt uppsåt, men ofta skapar det tidsödande driftproblem. Lås fast strömkabeln, nätverkskabeln eller plugga igen de uttag du inte använder så sparar du mycket tid och frustration. Det kostar någon tia extra men betalar sig snabbt.
Butiksövervakning
I genomsnitt minskar svinnet i butiken med 78% när kameror installeras, så vem har råd att avstå?
Smarta fordon
Smarta fordon ger helt nya möjligheter att effektivisera och kontrollera transporter.
Best.nr 133-1740
ECS3600-seriens L3 routingswitchar passar väl till dagens moderna arbetssätt med mindre avdelningar, projekt- och arbetsgrupper som gärna genererar höga lokala belastningar på det interna nätverket eller kanske hanterar konfidentiell information.
7 290 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 133-1730
ECS4660-28F, flaggskeppet bland Edge-Cores L3-switchar för operatörs-, nätägar- och telekommiljön, utmanar de etablerade fabrikaten med en synnerligen genomtänkt och kraftfull produkt.
43 620 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 133-6060
ECS4620 från Edge-Core är en familj Layer 3 switchar med gigabit-hastighet på de 24 eller 48 portarna samt 10G på länkportarna. Idealiskt då man behöver leverera gigabit ända ut till slutanvändaren eller för att transportera stora mängder data inom eller mellan datahallarna.
12 070 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 133-0792
ECS4610 serien är idealisk för tjänsteleverantören, för företag eller datacenter eller all drift av corenätet. Det ger hög prestanda, flexibel stackning, wire-speed L2 hantering och L3 routing. Switchen har även omfattande QoS och avancerad säkerhetsfunktioner vilket ger en trygg, fördelad drift i nätverket.
17 130 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter