Meny

Allt för Nätverk

Smarta lösningar till din nätverksmiljö där kvalificerad support och rådgivning alltid finns nära tillhands och dessutom ingår i priset. Tveka inte att höra av dig till oss om du behöver hjälp med något. Vi har lång erfarenhet och kan nätverk på djupet, gillar att hjälpa till och svarar direkt på telefon, mail och chat.

Direktronik SFP lättare och mer prisvärt
Fri teknisk rådgivning och support. Vi svarar på telefon inom tre signaler* och hjälper dig rätt i djungeln av fler än 40.000 olika optiska moduler. Leverans sker inom två dagar för de flesta moduler. Vi kan de udda kompatibiliteterna.
Butiksövervakning
I genomsnitt minskar svinnet i butiken med 78% när kameror installeras, så vem har råd att avstå? Låt kameran vara en del av inredningen. Förstör inte atmosfären med tafflig övervakning, när går att hitta en balans utan att det kostar extra.
Smarta fordon
Smarta fordon ger helt nya möjligheter att effektivisera och kontrollera transporter. Det övervakar nivån i tanken, om last förflyttas utan körorder, rapporterar data över körsträckor, lasttider, bränsleförbrukning etc.
PoE för DIN-montage
Vi har hundratals helt unika produkter som sällan får sin rättmätiga plats i rampljuset, eftersom du inte vet om att de finns och heller inte söker exakt efter dem.
Smartkeeper kabellås och portpluggar
Undvik driftavbrott och hindra otillåten anslutning genom att låsa fast kablar och plugga lediga portar.
Rackstuds framtidens korgmutter
Rackstuds, idén som Peter Stothers fick redan år 2000 men som det tog 10 år av funderande experimenterande och testade innan den fanns på plats.

Nyheter

Best.nr 20119265
Vattentät, nedsänkbar temperatursensor -55°C ~ 125°C
1 070 SEK exkl. moms
Best.nr 20119267
Vattentät, nedsänkbar temperatursensor -55°C ~ 125°C
1 040 SEK exkl. moms
Best.nr 20119269
RS485, Modbus till NB-IoT konverter
1 210 SEK exkl. moms
902 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter