Meny

Smarta fordon

Smarta fordon ger helt nya möjligheter att effektivisera och kontrollera transporter. Det övervakar nivån i tanken, om last förflyttas utan körorder, rapporterar data över körsträckor, lasttider, bränsleförbrukning etc.

Jämfört med traditionella s k Fleet Management-lösningar så kan vi förse din fordonsflotta med givare och mjukvara som berättar det du vill veta när du vill veta det. Är det rätt temperatur i lasten? Vart befinner sig lastbilen? Inbrott i släpet? etc. 

Ett smart fordon berättar om man blir utsatt för dieselstöld genom att nivån i tanken sjunker utan att fordonet är i tjänst. Ett smart fordon varnar om det förflyttas med last utan att körorder finns. Ett smart fordon kan rapportera och ge underlag för effektivisering genom att data över körsträckor, lasttider, bränsleförbrukning etc. kan sammanställas och bedömas för validering av exempelvis prissättning.

Kontakta oss om du veta mer om vad som behövs för att uppgradera din fordonspark!

20109265 lastbil.jpg

Produktområden

 
Temperatur, luftfuktighet, LUX mm.. En serie tåliga och flexibla loggers i flera utföranden som ger dig möjlighet att skräddarsy din övervakning precis som du vill ha den.
2 460 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter