Meny

Direktroniks prisbelönta kundservice – nu även till Norge

Det har blivit hög tid att sprida Direktroniks framgångsrika affärsidé utanför Sveriges gränser och Norge blir första anhalten på vår expansiva resa. För att kunna etablera vårt framgångskoncept med kunskap, kamratskap och kundservice utöver det vanliga så är lokal närvaro ett måste. Av den anledningen så har vi förvärvat en tvillingsjäl i Norge; Nexlan AS i Bergen.

Vi har under ett antal år utvecklat ett partnerskap med företaget Nexlan AS. Ambitionen från start har varit att finna en lokal expert som delar vår syn på kundservice och kan bidra till att förädla och förmedla Direktroniks värden i Norge. Nexlan AS har denna förmåga och därför föll det sig naturligt att ta nästa steg att förvärva hela verksamheten. Förvärvet ger oss bägge attraktiva skalfördelar samtidigt som vi ges möjlighet att dra nytta av vår gemensamma produktkompetens och således öka sortimentet i hela Norden. Förvärvet kommer omgående att ge fördelar både för befintliga svenska och norska kunder men även ge oss en än bättre möjlighet att attrahera nya kunder och leverantörer på bägge marknaderna.

corevalues.gif

Nexlan AS grundades 2005 och jobbar framförallt med att supportera företag på Vestlandet i Norge med distribution av produkter för datakommunikation i nätverk. Kunderna servas genom det kontor och lager som ligger i Bergen samt via webshopparna direktronik.no samt nexlan.no. Bolaget är sedan den 1:a oktober ett helägt dotterbolag till Direktronik AB.

Projekt i Norge - redan nu kan vi hjälpa dig

Nexlan AS är välkända på den norska marknaden och kan redan nu hjälpa dig med alla Direktroniks produkter, men har också kompletterande kompetens inom antenn- och koaxialkabel. Tveka därför inte att kontakta Marius Hæggernæs genast för projektidéer eller löpande behov för era norska kunder.

 

Nexlan_del_av_direktronik.jpg

 

 

 

 

Produktområden

 
Stor och tydlig information med nätverksansluten LED display. Finns i modeller med fyra respektive 6 siffror. Med vår serie nätverksklockor / temperaturtavlor är du alltid uppdaterad med korrekt tid och om du vill även med korrekt temperatur. Passar lika bra ute, IP66, som inne Olika storlekar för olika behov, med de större modellerna läser du av tiden på upp till 100m avstånd. Går även att ansluta siren / buzzer för larmsignal, tänk inringning när rasten är slut på en skolgård. Passar i sporthallar, köpcentrum, simhallar, lagerlokaler, på skolgården eller alla typer offentliga utemiljöer.
4 300 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Nu kan du skicka 4K över HDMI ända upp till 100 meter. Denna fiberoptiska HDMI-kabel med löstagbart självlåsande kontaktdon i ena änden är idealiska för installation genom rör och andra trånga utrymmen. Kabeln kan anslutas till enheter med olika uttag, som HDMI (Typ A) eller Micro-HDMI (typ D), vilket gör att en och samma kabel kan användas som en HDMI till HDMI, eller HDMI till Micro-HDMI-kabel. Kabeln finns i flera fasta längder mellan 10 och 100 meter
594 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter