Meny

För levande informationsbudskap i tuffa miljöer

Skärmkapslingar är en praktisk och prisvärd produkt i många tuffare miljöer där det finns behov för digitala informationstavlor eller olika former av reklambudskap, men där miljön är direkt skadlig för en vanlig standardprodukt. Det kan gälla industrimiljöer, sjukhus, sportanläggningar, shoppingcentrum, simhallar, terminaler både utomhus och inomhus. Bildskärmar med skyddande kapslingar erbjuder också helt andra möjligheter till utomhusreklam än tryckta informationsbudskap. Du kan placera din kapslade informationsskärm på en strategisk plats och säkert förmedla dina budskap via din PC. Olika praktiska tillval såsom antireflektivt glas (vid starkt motljus), sensorer för att övervaka temperaturen, rostfri metall, alternativ för extrema temperaturer, lås och upphängningssatser.

Att sätta in en standardskärm i en separat kapsling ger också bättre framtidssäkerhet än att välja en från början utomhusanpassad specialbildskärm, då kostnaden för att byta upp sig till nästa generations upplösning bara innebär byte av standardskärmen inuti kapslingen och inte hela enheten.

» Läs om Nema-standard

Aktiva filter Återställ

Produkter

5
 
Armagard är en serie damm- och vattentäta kapslingar som låter dig använda vanliga bildskärmar i en miljö som annars vore omöjligt. Perfekt till varuhus, fabriksgolv, väntrum, sportanläggningar etc.
15 330 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
En unik och tålig inomhuskapsling för både liggande och stående montage för 43” som passar till de flesta bildskärmar/Tv. Den levereras med okrossbart polykarbonat-fönster med höga optiska egenskaper. Ett tunt glasskikt på bägge sidor skyddar mot repor och gör den enkel att rengöra.
3 950 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Något redan perfekt har nu blivit ännu bättre, Armagard erbjuder nu en slimmad version för kapsling av skärmar för de flesta miljöer. 1 version för inomhus, 2 versioner för utomhus och även 1 version för upp till 55 grader.
41 570 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 132-0080
17" IP65 klassad rostfri Touch Screen
35 970 SEK exkl. moms
Best.nr 132-0130
För upp till 42'' skärm, inomhus
22 350 SEK exkl. moms