Meny

För levande informationsbudskap i tuffa miljöer

Skärmkapslingar är en praktisk och prisvärd produkt i många tuffare miljöer där det finns behov för digitala informationstavlor eller olika former av reklambudskap, men där miljön är direkt skadlig för en vanlig standardprodukt. Det kan gälla industrimiljöer, sjukhus, sportanläggningar, shoppingcentrum, simhallar, terminaler både utomhus och inomhus. Bildskärmar med skyddande kapslingar erbjuder också helt andra möjligheter till utomhusreklam än tryckta informationsbudskap. Du kan placera din kapslade informationsskärm på en strategisk plats och säkert förmedla dina budskap via din PC. Olika praktiska tillval såsom antireflektivt glas (vid starkt motljus), sensorer för att övervaka temperaturen, rostfri metall, alternativ för extrema temperaturer, lås och upphängningssatser.

Att sätta in en standardskärm i en separat kapsling ger också bättre framtidssäkerhet än att välja en från början utomhusanpassad specialbildskärm, då kostnaden för att byta upp sig till nästa generations upplösning bara innebär byte av standardskärmen inuti kapslingen och inte hela enheten.

» Läs om Nema-standard

Produkter (4)

Aktiva filter Återställ

Produkter
4
Best nr. 32-0010
Armagard är en serie damm- och vattentäta kapslingar som låter dig använda vanliga bildskärmar i en miljö som annars vore omöjligt. Perfekt till varuhus, fabriksgolv, väntrum, sportanläggningar etc.
10 620 SEK
Finns i flera varianter
Best nr. 32-0130
För upp till 42'' skärm inomhus
13 320 SEK
Finns i flera varianter
Best nr. 32-0150
Våra vattentäta kapslingar låter dig använda vanliga bildskärmar i en miljö där det annars vore omöjligt. Denna vertikala version passar särskilt bra till informationstavlor och digital skyltning eftersom bilden får välbekant löpsedelkaraktär. Perfekt till varuhus, fabriksgolv, väntrum, sportanläggningar etc.
19 850 SEK
Finns i flera varianter
Best nr. 32-0050
Armagard är en serie damm- och vattentäta kapslingar som låter dig använda vanliga bildskärmar i en miljö som annars vore omöjligt. Skydd där det behövs för utrustning både utomhus och i olika dammiga och fuktiga miljöer inomhus.
24 910 SEK
Finns i flera varianter