Meny

Hur mår din arbetsplats?

Många av oss tillbringar en stor del av vår arbetstid inomhus på kontor, butiker, sjukhus, i skolan etc. Att inomhusmiljön och luftkvaliteten därmed är av största vikt för att vi ska må bra, prestera bra och hålla oss friska är inget nytt.

Gäsp, suck och pust

Visst en mörk regnig noveberdag kanske kräver extra motivation och ansträngning för att prestera på topp en hel dag på jobbet. Men om mönstret upprepar sig, att du varje eftermiddag känner trötthet och huvudvärk komma smygande, att det svider i ögonen och näsan börjar rinna så kan det vara så att allt inte står rätt till med innemiljön på din arbetsplats. Problemet är att det ofta är svårt att sätta fingret på vad som är fel och framförallt leda det i bevis vidare mot exemeplvis fastighetsägare eller hyresvärd. 

En värkande ländrygg eller stela axlar kan kanske avhjälpas med ett naprapatbesök, höj och sänkbara skrivbord eller nya ergonomiska stolar. Men hur går man vidare ifall man misstänker otillräcklig ventilation eller ohälsosamma ämnen i luften?    

Säkerställ att luften du andas in lever upp till dina förväntningar

 

Svart på vitt, så här mår din arbetsplats

Att ställa krav på en hyresvärd utan faktiska mätdata är svårt. Våra multisensorer kontrollerar löpande de viktigaste parametrarna för att kvalitetssäkra luftkvalitén på din arbetsplats. Du får direkt på displayen en heads-up om något är galet via trafikljussystem i form av glad, neutral eller sur smiley. Sensorn kan även lokalt larma i form av blinkande LED samt buzzer. Helt enkelt svart på vitt huruvida inomhusluften håller måttet eller ej.

Via app och molntjänst kan du och din fastighetsägare sedan analysera mätdata vidare och se hur respektive mätvärde förändrats över tid alteftersom förbättringsåtgärder sätts in. 

20109595 office_1.JPG

20109595.JPG

 

Kvalitetsstämpel, även för dig som är fastighetsägare eller hyresvärd

Att som uthyrare av en fastighet eller kontorslokal kunna bevisa att inomhusmiljön lever upp till alla förväntningar i form av korrekt ventilation, temperatur och luftfuktighet. Samt kunna visa på att luften inte innehåller allergiframkallande (COHO Formaldehyd) flygtiga giftiga ämnen TVOC (Total Volatile Organic Compounds) är såklart en form av kvalitetsstämpel som ger dig fördel jämfört med andra uthyrare. 

 

LoRaWAN gateway för kontor

Varför ska jag installera Direktroniks multisensorer på min arbetsplats?

  • Svart på vitt huruvida allt står rätt till med inomhusluften
  • Display för direktavläsning på plats.
  • Lokalt larm på sensorn LED eller Buzzer
  • Skalbart, börja med en sensor bygg ut till flera hundra
  • Molntjänst med dashboard 
  • Enkel instalation med batteridrivna sensorer

Tveka inte att kontakta oss info@direktronik.se 08-52400700, vi svarar inom tre signaler och hjälper gärna till att välja rätt lösning för just dig. 

 

Produktområden

Best.nr 20117842
DirektNet LoRaWAN Startpaket
9 530 SEK exkl. moms
 
LoRaWAN-gateway inomhus IP65 med SX1302 LoRa-chip och fyrkärnig CPU. Stöder anslutning av mer än 2000 sensornoder av valfri sort med en räckvidd på 15 km i fri sikt och ca 2km i stadsmiljö. Stöd finns för både trådat Ethernet, WiFi och mobiluppkoppling 3G/4G med failover funktion för full redundans och driftsäkerhet. Inbyggd nätverksserver och även inbyggt stöd för Milesight IoT cloud om man enkelt vill komma igång med sin IoT-lösning. Strömförsörjs via PoE eller 12V.
4 520 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Många av oss tillbringar en stor del av vår arbetstid inomhus på kontor, butiker, sjukhus, i skolan etc. Att inomhusmiljön och luftkvaliteten därmed är av största vikt för att vi ska må bra, prestera bra och hålla oss friska är inget nytt. Vår multisensor ger dig direkt lokalt på displayen en indikation om något inte står rätt till samt skickar all mätdata till ditt LoRa-moln för djupare analys och vidare kontakt med fastighetsägare. Helt enkelt svart på vitt om luften du andas inte håller måttet.
4 040 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
902 SEK exkl. moms
Best.nr 20109599
Arbetsplatssensor Vit
4 180 SEK exkl. moms
Best.nr 20113715
Personräknare
8 440 SEK exkl. moms
Best.nr 20115402
Refillsensor LoRaWAN
985 SEK exkl. moms
Best.nr 20104286
Temp. Luftfukt, Rörelse, Ljus, Lufttryck, Co2, TVOC
3 710 SEK exkl. moms
Best.nr 20117055
Ethernet, LTE/4G backhaul, enkel montering
3 430 SEK exkl. moms
Best.nr 20117056
Inbyggd Wi-Fi och LoRaWAN- antenn
1 480 SEK exkl. moms