Meny

Vi löser dina SFP-utmaningar, enklare och mer prisvärt

Fri teknisk rådgivning och support. Vi svarar på telefon inom tre signaler* och hjälper dig rätt i djungeln av fler än 40.000 olika optiska moduler. Leverans sker inom två dagar för de flesta moduler. Vi kan de udda kompatibiliteterna.

SFP

När vi alltid erbjuder en personlig teknisk rådgivning och support och samtidigt svarar inom tre signaler* så kan du vara säker på att få en unik assistans när det gäller att finna rätt i djungeln av optiska moduler med över 40.000 olika kompatibiliteter.

Vi kan inte säga att vi löser allt, men vi löser helt ärligt det mesta - och det snabbt. Det kan även våra 1000 årliga SFP-kunder vittna om.

När andra enbart erbjuder optiska transceivers för något hundratal konfigurationer skryter vi med att vi har fler än 40.000 kompatibiliteter där vi i de allra flesta fall kan leverera inom två dagar, i undantagsfall inom åtta dagar. I vissa extrema fall kan självklart komponentbrist innebära längre leveranstider men det hör inte till det vanliga.

Det viktigaste är nog dock att vi inte ger oss förrän du har fått assistans kring just ditt specifika problem. Detta utmärker och särskiljer oss som leverantör, det gör även vår utmärkelse i ”SM i kundservice” – som det första IT företaget någonsin så vann vi pris i denna utomordentligt självklara tävling, både 2017 och 2016.

Vi försöker också sprida vår kunskap i kunskapsbanken. Läs om varför SFP konfigureras så får du se själv.

Vi finns för att hjälpa dig och det gör vi. Prova ring oss redan idag: 08 52 400 700.

*) vardagar måndag-fredag, 8.00-17.00

 

Produktområden

 
En SFP (small form-factor pluggable optical transceiver) Gigabit LX som ger Gigabit-hastighet upp till 20km på singlemode-fiber.
343 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
BiDi som i bidirektionell/dubbelriktad och WDM som i Wave Division Multiplexing. I en optisk fiber döljer sig cirka 40THz (40000 GHz) optisk bandbredd i det "lågdämpande" spektrat. En 10G Ethernet-port nyttjar alltså bara en bråkdel av det lediga utrymmet.
424 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
BiDi som i bidirektionell/dubbelriktad och WDM som i Wave Division Multiplexing. I en optisk fiber döljer sig cirka 40THz (40000 GHz) optisk bandbredd i det "lågdämpande" spektrat. En Ethernet-port nyttjar alltså bara en bråkdel av det lediga utrymmet.
294 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
10GBase-LR (long reach) för singlemode 20km använder 1310nm våglängd. På avstånd kortare än 1km bör man använda en dämpare på ca 2-3dB för att inte riskera skada på mottagarens krets.
623 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
10GBase-SR (short reach) använder 850nm våglängd och ger 10Gbps över en multimode fiber.
424 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
SFP+ DAC Direct Attach Cable är en produkt att använda som kortare patchkabel istället för dyrare SFP+ med laser och fiberkabel och du får hastigheter upp till 10Gbps. Vill du konfigurera med olika konfigurationer på sida A och sida B, kontakta oss så löser vi det.
294 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
BiDi som i bidirektionell/dubbelriktad och WDM som i Wave Division Multiplexing. I en optisk fiber döljer dig cirka 40THz (40000 GHz) optisk bandbredd i det "lågdämpande" spektrat.
798 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 127-0013
16GB USB3.1 Gen1/5Gbps
150 SEK exkl. moms