Meny

Skriv ut skyltar

Vårt utbud av skrivare täcker in alla typer av märkning. Här går vi igenom de system som är för lite större etiketter för att markera maskiner, utrymningsvägar eller instruktioner på en etikett som passar för den miljö den skall sitta i.

BradyJet-Serien

BradyJet-skriver är en serie bläckstråleskrivare som är specialdesignade för att skapa högkvalitativa, färgrika och hållbara etiketter och märkningar för olika industriella tillämpningar. Dessa skrivare är särskilt användbara när det kommer till skapandet av tydliga och anpassade märkningar för säkerhet, identifiering och organisation inom olika arbetsmiljöer.

En av de främsta fördelarna med BradyJet-skriverna är deras kapacitet att producera färgrika etiketter med hög upplösning och hållbarhet. De är optimerade för att skriva ut både enkla och komplexa märkningar som kan innehålla text, bilder, streckkoder och andra grafiska element.

Dessa skrivare använder sig av termisk bläckstråleteknologi för att säkerställa hög kvalitet på utskrifterna. De är anpassade för olika typer av märkningsmaterial och kan skriva ut på olika ytor och substrat, vilket ger flexibilitet i skapandet av anpassade etiketter för olika ändamål.

BradyJet-skriverna är särskilt användbara inom områden som säkerhetsmärkning, laboratoriemärkning, produktmärkning och anläggningsmärkning där behovet av färgrika och detaljerade etiketter är viktigt för att förbättra visuell kommunikation och identifiering.

Dessutom är dessa skrivare ofta kopplade till programvaruplattformar, som till exempel Brady Workstation, vilket ger användarna enkelhet och flexibilitet när det gäller att skapa och producera anpassade märkningar med hög precision och skärpa.

Anpassa dina skyltar med Brady Workstation

Brady Workstation är en omfattande programvara som är skapad för att underlätta skapandet och utskriften av skräddarsydda etiketter och märkningar. Det är ett kraftfullt verktyg som gör det möjligt för användare att designa, redigera och skriva ut olika typer av etiketter för olika applikationer och branscher.

Den här plattformen ger användare tillgång till en rad funktioner och verktyg för att skapa professionella etiketter anpassade efter specifika behov. Med en intuitiv användargränssnitt och enkelhet i designprocessen kan användare skapa anpassade etiketter med text, grafik, streckkoder och andra element.

Brady Workstation innehåller olika appar och moduler som passar olika märkningsbehov. Det kan omfatta appar för säkerhetsmärkning, el- och datakom-märkning, laboratoriemärkning och mycket mer. Dess flexibilitet gör det möjligt för användare att skapa allt från enkla etiketter till mer komplexa märkningar med hög precision och kvalitet.

Genom att integrera olika typer av skrivare och märkningsmaterial gör Brady Workstation det smidigt att skapa och producera etiketter som är optimerade för specifika användningsområden och industristandarder. Det är ett verktyg som strävar efter att göra märkningsprocessen enkel, effektiv och anpassningsbar för att möta varierande behov inom olika branscher och tillämpningar.

Produktområden

 
Med BradyJet J4000 tar skolor etiketteringsprocessen till en ny nivå när det gäller tydlig och säker märkning av kemikalier, förvaringsutrymmen och skollokaler.
43 880 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter