Meny

AV över IP – strömmande media via Ethernet

Direktroniks strävan att erbjuda dataprodukter utöver det vanliga gäller även distributionsprodukter för AV över IP. Lyft överföringen av Multimedia & AV till nya nivåer med beprövade lösningar som förenklar oavsett upplösning och nätverkstyp. Från 720p komprimerat till okomprimerad 4K finns produkter för alla behov och önskemål

Via en IP-nätverksteknologi av industristandard får man det mest skalbara, flexibla, kostnadseffektiva och lättkontrollerade sättet att sända HD video till valfri skärm i ett rum, ett kontor, en byggnad, arena, TV-studio eller annan broadcasting-miljö.

Marknadsledande produkter och lösningar för området AV över IP ger överföring med enastående kvalité och prestanda. Detta oavsett om det gäller multipla kodare och avkodare för okomprimerad 4K video över 10G Ethernet utan fördröjning, en flexibel matrisväxel för samtidig och oberoende växling, eller en stor matrisrouter med mängder av in- och utgångar för både koppar- och fiberanslutning. Dessa lösningar tillsammans med det stora urvalet av fiberomvandlare klarar snart sagt varje kombination av såväl analog som digital video.

Allt kan transporteras överallt (Video, Audio, USB, IR, RS232). Lägg till källor och skärmar efter behov

Tack vare högsta AV-kvalité med i stort sett obegränsad skalbarhet och orubblig tillförlitlighet finns produkterna implementerade i några av de mest krävande omgivningarna, inkluderande sportarenor, lyxyachter, universitetslaboratorier, statliga rymdprogram samt huvudkontor för Fortune 500-bolag.

En rejäl lista av funktioner inkluderande inbyggt stöd för videoväggar, multivy, zoner, signaltransport över kabel eller fiber, samt ett nätverksbaserat hanteringssystem som snabbar upp och förenklar installation och expansion.

Har du några frågor eller önskemål runt produkter för AV över IP, strömmande video, eller något annat område med höga krav på hastighet och tillförlitlighet, så finns Direktroniks prisbelönta kundservice alltid redo* på telefon, e-post eller Chat.

*) vardagar måndag-fredag, 8.00-17.00

© Copyright 2020-10-22, innehållet är skyddat enligt lagen om upphovs

Produktområden