Meny

Etikettskrivare & tillbehör

Bradys produkter och material är designade och producerade för att möta behoven i tuffa industriella miljöer. 

Tydligt identifierade kablar, ledningar och komponenter ger yrkespersoner omedelbar insikt i hur en installation fungerar och hur den är ansluten. Detta gör att du kan utföra reparationer, installationsuppdateringar och uppgraderingar snabbare, säkrare och med minskad risk för fel orsakade av den mänskliga faktorn. Identifieringen är också en förutsättning för att installationen alls ska gå att dokumentera.

Viktigt att tänka på när man väljer material ( etikett) till sin skrivare är att olika material har olika egenskaper och lämpar sig därför bättre eller sämre för en specifik applikation.

Polyestermaterial och liknade

Har ett "minne" vilket betyder att de strävar efter att återgå till sitt plana läge. Detta gör att de inte är lämpliga för applicering på produkter med en liten diameter ( t.e.x kablar). Har mycket god motståndskraft mot kemikalier, lösningsmedel, UV-ljus, nötning mm.

Vinyl och nylonmaterial

Är mjuka och följsamma, fungerar bra för applicering på produkter med liten diameter som t.e.x kablar. Har inte lika bra motståndskraft mot kemikalier och nötning som polyester.

 
Designa förhandsgranska och skriv ut direkt från telefonen. Etikettskrivaren M211 med sin vikt på endast 0.5kg är lätt att använda och utformad för arbetsplatsens behov med ett batteri som räcker hela dagen. M211 har ett ruggat yttermaterial som skyddar mot fall, stötar och slag.
2 660 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
BradyPrinter M611 Mobile Printer är en smartphone-driven skrivare för kablar och komponenter, laboratorieprover och komplexa märkningar, elektrisk och datakommunikationsidentifiering med Brady Workstation Mobile Express Labels-appen.
10 320 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Etikettskrivare BBP12 från Brady är en kompakt, pålitlig prisvärd skrivare för skrivbordet. Utmärkt för kabel, komponent produkter och laboratorier identifiering. BB12 har en fullfärgs LCD -skärm och intuitivt programvarugränssnitt samt ett brett etikettutbud. Skrivaren levereras med Brady Workstation Product & Wire Identification Software där man skapar professionella etiketter snyggt och enkelt.
10 330 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
M210 handhållen bärbar etikettskrivare från Brady. En allt-i-en skrivare för datakom, elektriker eller allmänna industriella miljöer. Med etikettmaterial utformat speciellt för tuffa miljöer skapar M210 skrivaren snabbt och enkelt etiketter som sitter fast i åratal, trots extrema temperaturer på böjda eller mycket strukturerade ytor.
2 470 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
BMP41 etikettskrivare är en tålig och bärbar lösning som ger dig flexibiliteten att skapa etiketter i den längd du väljer eller färdigskurna löpande etiketter upp till 25 mm breda. Oavsett om du står inför dina jobb för dagen eller engångsuppgifter, är BMP41 skrivaren en enhet för alla dina märkningsjobb-från trådmärkning och allmänt ID till etiketter med flera områden, t.ex. patchpanel eller kopplingsplint mm. BMP41 levereras med programvarupaketet Brady Workstation Product & Wire Identification Software,
7 920 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Arbeta smartare. Etiketten är större med M511. Skriv ut större och tydligare meddelanden. Mindre avfall – gå från kant till kant med text, grafik och streckkoder. Designa och skriv ut i farten, eller på en dator. Dessutom kan du dela filer, importera data och ansluta upp till 5 användare samtidigt. Perfekt för större applikationer – skriv ut etiketter på upp till 38,10 mm.
7 470 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
När du behöver tydliga, hållbara etiketter på plats behöver du etikettskrivaren BMP51 från Brady. Den erbjuder skarpa utskrifter, enkel formatering, praktiska etikettstorlekar och portabilitet som krävs för el- och datakominstallationer, laboratorieidentifiering, anläggnings- och säkerhetsmärkning.
9 690 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Få den hållbarhet som ditt arbete kräver. Gör mer med förbättrade funktioner som Bluetooth-anslutning, stöttålighet av militär kvalitet, driftstemperaturer under fryspunkten och det bredaste utbudet av datainmatningsalternativ. Dessutom kan du skriva ut upp till 4 500 etiketter på en full laddning. Den här skrivaren levereras i ett hårt fodral.
11 940 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Etikettskrivaren BMP71 har uppdaterats till M710 – se vad som har förbättrats: Större batterikapacitet, vilket gör att upp till 4 500 etiketter kan skrivas ut per batteriladdning Ny pekskärm, automatisk klippfunktion och mer ergonomiskt handtag för att underlätta transporten Uppgraderat från NiMH till Li-ION batteripaket – lättare och snabbare – samma som på AC
15 310 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Skrivare i7100 är idealisk för de som behöver tillförlitliga utskrifter i stora volymer på många olika material inom flyg-, försvars- och kollektivtrafik-, elektronik-, fordons-, logistik-, el-, röst-datakom- och LAB-marknaderna. Det garanterar exakt tryck på hylsor, taggar, etiketter, tejp, kabelmärkningar och mycket mer.
27 690 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Den industriella etikettskrivaren BradyPrinter i5100 ger de grundläggande utskriftsfunktionerna för det arbete med hög blandning och stora volymer som du behöver få gjort varje dag.
30 450 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
BradyJet J2000 revolutionerar etiketteringsprocessen för skolor när det handlar om tydlig och säker märkning av kemikalier, förvaringsutrymmen och lokaler.
26 530 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Självlaminerande vinyl (B-427) är ett utmärkt material för tråd- och kabelidentifiering. Detta material har god klarhet, formbarhet och är självsläckande. Med integrerad överlaminat för att skydda den tryckta texten.
841 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Märknings kassett i nylon som har ett mycket formbart material som sluter tätt mot böjda ytor. Tål kalla och höga temperaturer (-40 till +90 grader) Etikett material med låg profil som fäster på alla släta, skrovliga eller pulverlackerade ytor. Vit botten färg med svart utskrifts text. Används också för att skapa kabelflaggor.
496 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Märknings kassett 19,05mm x 4,8m som har ett mycket formbart material som sluter tätt mot böjda ytor. Tål kalla och höga temperaturer (-40 till +90 grader) Etikett material med låg profil som fäster på alla släta, skrovliga eller pulverlackerade ytor. Vit botten färg med svart utskrifts text. Etiketten är halogenfri ( LSZH).
611 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Med BradyJet J4000 tar skolor etiketteringsprocessen till en ny nivå när det gäller tydlig och säker märkning av kemikalier, förvaringsutrymmen och skollokaler.
45 150 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Passar både inom och utomhus. Mångsidig – Idealisk för märkning av rör, utrustning, hyllor och andra industriella ytor Tuff - Designad för att motstå långvarig exponering för UV-ljus, kemikalier, fetter och oljor, saltspray, rengöringsmedel och rengöringsmedel och smuts Lim — Tillverkad med högklibbigt, permanent akryllim för användning på grova, mycket strukturerade, smutsiga och släta ytor, särskilt i kalla temperaturer
453 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
En hylsa som är kemikaliebeständig, korrosionsbeständig, fuktbeständig, självsläckande, UV-beständig och väderbeständig. Flamskyddad, värmekrympbar, låg rök, Noll-halogen
38 590 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Bradyskrivare i3300 är en industriell etikettskrivare som är en lättanvänd PC-baserad skrivare. Den kan skriva ut ett komplett utbud av säkerhets, anläggningsetiketter, kablagemärkning och skyltar samt stansade etiketter för trådidentifiering, produktidentifiering samt laboratorieidentifikation. Mer än 50 olika Brady etikettmaterial är kompatibla med i3300.
18 550 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Permanent polyester (B-423) är idealisk för elektronisk PCB- och komponentidentifiering, streckkodsetiketter, typskyltar och solpanelidentifiering. Etikett kassett i polyester vit som passar för skrivare M710 och BMP71
905 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 20117242
Brady Etikettskrivare Wraptor A6200
52 530 SEK exkl. moms