Meny

Varningsljus i trafiken och processindustrin

Att synas och påkalla uppmärksamhet på rätt sätt räddar liv och egendom. Därför ska du välja varnings- och varselljus med omsorg. Vem eller vad som ska uppmärksammas och i vilket sammanhang är frågor som behöver svar. I vårt breda utbud finner du såväl själva ljusen som IP-baserade system för att länka en larmsignal via gamla analoga portar till digitala system vi IP-nätet. Vi har svaren du behöver.

LED-, rotator- och blixtljus för processindustrin, lastbilar och arbetsfordon

Ger processindustrin och arbetsfordon en säkerhetshöjning med en rad prestandaoptimerade fyrljus. Flera monteringsalternativ finns tillgängliga för varningsljus, inklusive magnetiska baser för tak.

Vaningsljus finns (eller borde finnas) inom en mängd olika områden

  • Skogsbruk, skogsvård 
  • Entreprenad, maskiner 
  • Gruvdrift 
  • Motorer, bilar, motorcyklar 
  • Lastbilar, transportfordon 
  • Jordbruk 
  • Lantbruk
  • Processindustrin
  • Inbrottslarm

Regler och sunt förnuft

Ibland finns det regler och ibland får man förlita sig på sunt förnuft och hänsyn till omgivningen. Här hittar du Transportstyrelsens föreskrifter om användning av vissa varningsanordningar. 

3 Bolt / 1" Pipe3 Bolt / 1" Pipe3 Bolt / 1" Pipe3 Bolt / 1" Pipe3 Bolt / 1" Pipe

Förläng aktivering via Internet

Ibland är avståndet långt mellan det larmande systemet och ljusanordningen. Här erbjuder vi en mängd olika IP-baserade system som passar till såväl våra egna ljusprodukter som de du redan har. 

Styr med SMS och e-post_artikelbild_1200.jpg

Gör ljusen smartare via digital styrning

Genom en fristående digital styrenhet kan du skapa logiska villkor för aktivering och på så sätt åstadkomma en högre grad av autmatisering. Även SMS och telefoni kan kombineras med andra inkommande signaler som larmportar, RS232, modbus för att skapa "digitalt samarbete" mellan olika system. Och vill du styra det från molnet, löser vi det också

Vi jobbar med ledande tillverkare, men utvecklar hela tiden utbudet. Så finner du inte vad du söker, kontakta oss genast. Vi är lätta att nå och svarar direkt på chatt, mail eller telefon: 08 52 400 700.

Missa heller inga artiklar i Kunskapsbanken, prenumerera på nyhetsbrevet!

 

 
Kvalitativ och effektiv belysning för krävande yrkesbruk. Beacon kombinerar alla de stora fördelarna med ett traditionellt hölje, som värnar om människans säkerhet.
1 160 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
230V LED-List för anslutning direkt till 230V utan behov av LED-driver. Den finns i antingen i rullar om 10, 20 och 50 meter. Kan kapas ned till ca 50 cm och förlängas upp till 50m
1 500 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Denna enhet används för att aktivera ljus vid rörelse inom valt område. GJD Mini Opal PIR (passiv infraröd) sensor är utformade för utomhusbruk(IP55) med en max detektions längd på 30 meter.
848 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 20109690
för säkerhetsljussystem, utomhuskapslad IP55
821 SEK exkl. moms
 
När inte ljuset räcker till och man ändå behöver kunna se vad som händer när det är mörkt då är lösning IR belysning! Vi kan idag erbjuda IR belysning för de flesta våglängder, avstånd, strålnings vinkel och miljöer. Här får du en IR belysning för 850nm med 6st 2W High Power Led och PoE som är anpassad för utomhusbruk ned till -30° och är IP66-klassad.
827,90 SEK 974 SEK Listpris exkl. moms
Finns i flera varianter