Meny

Fastighetsnät

Installatörer och nätverkstekniker hittar här produkter och lösningar för att koppla ihop WAN, LAN och  alla delar i fastighetsnätet. Testa och analysera trafik och signaler över fiber och koppar. Vi ger dig även möjlighet till snygg och praktisk inredning, kapsling och förvaring av datautrustning och tillbehör i skåp med eller utan övervakning. Kapsla dina skärmar och dela information i vanliga eller tuffare miljöer.

Smart och praktiskt
Vi har hundratals helt unika produkter som sällan får sin rättmätiga plats i rampljuset, eftersom du inte vet om att de finns och heller inte söker efter dem. Ofta utmanar de en etablerad lösning och erbjuder något smartare.
Panduit Bundband
Buntband är mycket mer än bara en plastbit. Är det tänkt som en snabb lösning eller en funktion som ska hålla en längre tid? Ibland är det mycket värt att lösningar kan fungera en längre tid utan att behöva repareras eller bytas ut. Du bör ställa dig frågorna, i vilken miljö och vilka yttre faktorer såsom UV-ljus, föroreningar, kemikalier, temperatur, strålning eller vibration behöver ditt buntband hålla för. Vilka krav behöver mötas där kabelbandet ska användas. När vi fastställt detta så bestäms ofta storleken utefter diameter runt buntar, men också ifall det krävs en draghållfasthet för att det ska klara kraven och hålla länge.
Robust fiber
Säkerställ ett robust nätverk redan från start så undviker du höga manageringskostnader! Hur gör man det ? En av de mer okända felkällorna i nätverk är transportören av signaler, dvs själva kablagen och när det gäller fiber är det extra känsligt. En felaktigt installerad fiber kan åstadkomma många, många timmars felsökning helt i onödan där felorsaken kanske enbart är att man inte rengjort fiberhuvudet innan installation eller än värre (och vanligare) att man försökt spara någon krona genom att köpa kvalitetsfattig fiber. I de absolut flesta fall så tillverkas patch-fiber i stora volymer per sort där kablagen sedan direkt förpackas för vidare distribution ut bland användare. Tillverkningen i sig skiljer sig inte så mycket från fabrik till fabrik och är heller inte en så resurskrävande procedur.
AV-presentation – Professionell konferensteknik via fiber
I konferensrum, teatrar, universitetsområden, sjukhus, och andra faciliteter över hela världen har områden som Audio, Video, IT, Telecom och Säkerhet flätats samman. Allt hänger ihop och samarbetar och den perfekta ryggraden är fiber.
Rackstuds framtidens korgmutter
Rackstuds, idén som Peter Stothers fick redan år 2000 men som det tog 10 år av funderande experimenterande och testade innan den fanns på plats.
Smartkeeper kabellås och portpluggar
Undvik driftavbrott och hindra otillåten anslutning genom att låsa fast kablar och plugga lediga portar.