Meny

Fastighetsnät

Installatörer och nätverkstekniker hittar här produkter och lösningar för att koppla ihop WAN, LAN och  alla delar i fastighetsnätet. Testa och analysera trafik och signaler över fiber och koppar. Vi ger dig även möjlighet till snygg och praktisk inredning, kapsling och förvaring av datautrustning och tillbehör i skåp med eller utan övervakning. Kapsla dina skärmar och dela information i vanliga eller tuffare miljöer.

Smart och praktiskt
Vi har hundratals helt unika produkter som sällan får sin rättmätiga plats i rampljuset, eftersom du inte vet om att de finns och heller inte söker efter dem. Ofta utmanar de en etablerad lösning och erbjuder något smartare.
Panduit Bundband
I vilken miljö och vilka yttre faktorer såsom UV-ljus, föroreningar, kemikalier, temperatur, strålning eller vibration behöver ditt buntband hålla för? Vilka krav behöver mötas där kabelbandet ska användas för att klara kraven och hålla länge.
Robust fiber
Vår fiber testas manuellt efter tillverkning. Vi vill leverera Robust fiber i alla lägen samt göra allt för att undvika att våra kunder får svåridentifierade och dyra problem med sina nätverk. Vi rationaliserar inte på våra kunders bekostnad.
AV-presentation – Professionell konferensteknik via fiber
Områden som Audio, Video, IT, Telecom och Säkerhet har flätats samman. Allt hänger ihop och samarbetar och den perfekta ryggraden är fiber.
Rackstuds framtidens korgmutter
Rackstuds, idén som Peter Stothers fick redan år 2000 men som det tog 10 år av funderande experimenterande och testade innan den fanns på plats.
Smartkeeper kabellås och portpluggar
Undvik driftavbrott och hindra otillåten anslutning genom att låsa fast kablar och plugga lediga portar.