Meny

Buntbandsfästen

Aktiva filter Återställ

Produkter

8
 
Värmetåligt Nylon Acetal kabelclips för solcellspaneler. Snabbt och smidigt får du dina kablage på plats, en lösning för både inomhus och utomhusbruk.
6 140 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Med hjälp av detta smidiga väggfäste som är speciellt anpassad för livsmedels-, dryckes- och läkemedelsindustrin och uppfyller säkerhetsstandarder för produkttillverkning får du en säker uppfästning.
1 620 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Med hjälp av smidiga väggfästen och tillsammans med Panduits PAN-Ty buntband Nylon 6.6 anpassade för värme, brand och UV så får du snabbt och snyggt dina kabelbuntar på plats på vägg eller liknande.
492 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 20114893
MCEH-S25-C0 snäppfäste 35x17mm 100pack
3 940 SEK exkl. moms
 
När förnybar energi ökar i form av solenergi så är det viktigt att det finns tillbehör som uppfyller högt ställda krav. Här får du ett metallclips i rostfritt stål för tuffa solenergiapplikationer.
2 560 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Väggfäste för våra återförslutningsbara kardborreband. Finns med både klister och för skruv direkt på vägg eller liknade.
6 660 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 20111299
Kabelhantering, 5pack
338 SEK exkl. moms
 
Solcellsinstallationer, bilindustri, tåg, tung utrustning men även lastbilar behöver rätt tillbehör som gör skillnad. Vi kan erbjuda smarta och specialdesignade fästen/klämma för buntband anpassade för extrema miljöer.
8 790 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter