Meny

KVM-switchar Datacenter

För data Datacenter kan man använda en lokal KVM där datorerna ansluts till KVM-enheten med de grafiska gränssnitten eller KVM över IP som är en är en IP-enhet som komprimerar och konverterar video-, tangentbords- och mussignaler till paket och skickar dem över Ethernet till en fjärrkonsolapplikation.

Aktiva filter Återställ

Produkter

10

Modell

Visa fler

Gränssnitt

Visa fler

Upplösning

Visa fler
 
Raritan Dominion SXII är en av modellerna ur den senaste generationen digitala KVM-switchar från Raritan. SX-modellen är strikt seriell, men precis som övriga produkter i Dominion-serien har du både browserbaserad fjärrstyrning över IP och lokal anslutning integrerat i en och samma enhet.
23 360 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Denna intuitiva KVM serie fokuserar på snabbknappskontroll av hela systemet bygger på en sändare och en mottagare som ger och en enkel installation och kan skalbart utökas upp till 999 stationer och har stöd för videovägg. Varje användare kan enkelt byta från vilken konsol som helst till vilken dator som helst i systemet med hjälp av intuitiva snabbtangentkommandon. Sändarna och mottagarna kopplas till en POE Gb switch som även ström sätter enheterna. Videosändare ansluts till datorer eller videokällor och ger HDMI 4K videogränssnitt. Användare kan också ansluta multimonitor till systemet genom använda sändarenheter med stöd för dubbla bildskärmar.
5 980 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
3 250 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Raritans kostnadseffektiva Dominion® LX II är utformat för små och medelstora företag (SMB) och gör det möjligt för IT-, datacenter-, lab- och nätverksadministratörer att fjärrhantera dator- och seriella enheter för att maximera drifttiden, undvika resor och snabbt lösa problem.
20 400 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 140-0510
70001949 - 48 portar, RJ45, 19'' rack
54 940 SEK exkl. moms
 
Digi Passport 70002258 från Digi International ger ännu enklare drift och övervakning av enheter med konsolportar (seriella RS232). Nu med freeKVM som gör att du kan får ett grafiskt gränssnitt till samtliga servers helt utan traditionella KVM-tillbehör.
23 430 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Dominion KX III från marknadsledande Raritan sätter ny standard för säker, snabb och expanderbar lösning inom KVM-över-IP. Gäller det fjärrstyrning av servrar i allt från testlabb, små datarum till de största och mest krävande.
64 240 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Raritans MasterConsole® Digital KVM-switch är idealisk för små till medelstora företag som behöver ha en centraliserad åtkomstpunkt till flera servrar. MCD:n stöder HD-videoupplösningen på upp till 1920x1080 via standardkablar i kategori 5/6/6e. Videogränssnittet finns i flera format och stöder Analog VGA och Digital DVI, HDMI och DisplayPort. Stereoljud stöds också genom att använda VGA kombo-kablar eller MCD:s HDMI-adaptrar.
12 860 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 20109865
för raitan KX III och LX II
11 970 SEK exkl. moms
Best.nr 190-7492
Rackmontering universal SmartAVI
2 390 SEK exkl. moms