Meny

KVM-switchar Datacenter

Produkter (6)

Aktiva filter Återställ

Produkter

6

Modell

Visa fler
 
Digi Passport från Digi International ger ännu enklare drift och övervakning av enheter med konsolportar (seriella RS232). Nu med freeKVM som gör att du kan får ett grafiskt gränssnitt till samtliga servers helt utan traditionella KVM-tillbehör.
18 540 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Digi CM (Console Management) från Digi International är en hypermodern men traditionell terminalserver som försetts med funktioner och applikationsgränssnitt anpassat för datahallsmiljön. Det ger framförallt fördelen att du kan köra dina seriella enheter med samma "command line" gränssnitt som många lärt sig att tycka om. Naturligtvis finns den moderna och ombonade menystyrda miljön också att välja.
53 650 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Raritan Dominion SXII är en av modellerna ur den senaste generationen digitala KVM-switchar från Raritan. SX-modellen är strikt seriell, men precis som övriga produkter i Dominion-serien har du både browserbaserad fjärrstyrning över IP och lokal anslutning integrerat i en och samma enhet.
16 220 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 190-7492
Rackmontering universal SmartAVI
1 880 SEK exkl. moms
 
Dominion KX III från marknadsledande Raritan sätter ny standard för säker, snabb och expanderbar lösning inom KVM-över-IP. Gäller det fjärrstyrning av servrar i allt från testlabb, små datarum till de största och mest krävande.
40 620 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 140-0370
CommandCenter, ink. licenser för 128 noder
47 620 SEK exkl. moms