Meny

Designverktyget Brady Workstation

Brady Workstation är ett kraftfullt verktyg som passar alla Brady-skrivare och hjälper dig att ta fram egna skyltar och etiketter för alla ändamål

Brady Workstation: Kreativ mångsidighet för professionella, märkningsbehov

Brady Workstation är en banbrytande programvaruplattform som banar väg för skapandet och utskriften av skräddarsydda etiketter och märkningar. Genom att erbjuda en mångsidig uppsättning verktyg och appar revolutionerar den arbetsflödet för användare inom en mängd olika branscher. Här är några skäl till varför Brady Workstation är ett oumbärligt verktyg.

Det går att hantera flera skrivare till en licens av mjukvaran och har man WIFI versionen av de handhållna Brady-skrivarna så kan man, med hjälp av en mobil-app ladda ned mallar till sin skrivare.

  1. Anpassningsbarhet och mångsidighet: Plattformen erbjuder användare flexibla verktyg för att skapa en mängd olika märkningar. Oavsett om det handlar om säkerhetsmärkning, laboratoriemärkning, produktmärkning eller anläggningsmärkning, kan Brady Workstation anpassas för att möta specifika branschbehov och krav.

  2. Effektivitet och tidsbesparing: Genom att erbjuda fördefinierade mallar och snabbdesignfunktioner sparar Brady Workstation användarnas tid. Den ger också möjlighet till serietillverkning, vilket är ovärderligt för användare med behov av att skapa många liknande märkningar snabbt och effektivt.

  3. Avancerade designfunktioner: Advanced-utgåvan av Brady Workstation ger tillgång till sofistikerade verktyg för att skapa detaljerade och komplexa märkningar. Möjligheten att lägga till bilder, streckkoder, databaser och avancerade grafiska element ger användare större kreativ frihet och precision.

  4. Integration och materialkompatibilitet: Plattformen integrerar smidigt med olika Brady-skrivare och märkningsmaterial, vilket garanterar en sömlös process från design till utskrift. Det stöder också olika typer av märkningsmaterial och ytor för att möta olika behov inom olika branscher.

Exempel på användning och versioner:

  • Säkerhetsmärkning: Inom industrin är tydlig säkerhetsmärkning avgörande för att undvika olyckor och följa regelverk. Med Brady Workstation kan användare skapa skräddarsydda säkerhetsmärkningar som tydligt informerar om faror och säkerhetsföreskrifter.

  • Effektiv lagerhantering: För lagerhantering och inventariekontroll tillhandahåller Brady Workstation verktyg för att skapa enhetliga och läsbara etiketter som underlättar för rätt identifiering och spårbarhet.

  • Specialiserad laboratoriemärkning: Inom forsknings- och laboratoriemiljöer möjliggör Brady Workstation skapandet av detaljerade etiketter för korrekt märkning av prover, kemikalier och utrustning.

  • El- och datakom-märkning: För el- och datanätverk erbjuder plattformen möjlighet att skapa detaljerade etiketter för korrekt märkning av kablar, paneler och utrustning.

Platformar(operativsystem)

Brady Workstation kompatibel med:

  1. Windows: Plattformen är optimerad för att fungera på olika versioner av Windows-operativsystem, inklusive Windows 10, Windows 8. Detta gör den tillgänglig för ett brett spektrum av användare som använder Windows-baserade enheter.

  2. Webbaserad Användning: Vissa funktioner inom Brady Workstation kan också nås genom en webbläsare, vilket innebär att användare kan få åtkomst till vissa verktyg och appar även på enheter som stödjer webbläsarbaserad användning oberoende av operativsystem.

 

Versioner

Basic Edition av Brady Workstation:

Basic-utgåvan av Brady Workstation erbjuder en användarvänlig plattform för att snabbt och enkelt skapa grundläggande etiketter. Det är perfekt för användare som behöver skapa enkla, textbaserade etiketter med grundläggande formatering och enkla grafiska element. Denna version kan vara idealisk för mindre märkningsprojekt eller för de som inte kräver avancerade designfunktioner.

Advanced Edition av Brady Workstation:

Advanced-utgåvan av Brady Workstation är utformad för mer avancerade och komplexa märkningsbehov. Den här versionen har en utökad uppsättning verktyg och funktioner som möjliggör skapandet av mer detaljerade och sofistikerade etiketter. Med avancerade grafiska verktyg, möjligheten att lägga till bilder, streckkoder, databaser och andra avancerade funktioner, är denna version mer anpassningsbar och flexibel för att möta de högre kraven inom större industriella eller komplexa märkningsprojekt.

Skillnaden mellan Basic och Advanced Edition:

Skillnaden mellan Basic- och Advanced-utgåvorna ligger i deras funktionalitet och kapacitet. Basic-utgåvan erbjuder grundläggande designverktyg för enklare etikettskapande, medan Advanced-utgåvan ger användare tillgång till mer avancerade funktioner och verktyg för att skapa mer komplexa och detaljerade märkningar.

Advanced-utgåvan innehåller oftast fler appar och moduler som kan integreras för att möta specifika branschbehov, till exempel säkerhetsmärkning, el- och datakom-märkning, laboratoriemärkning och mer. Den är utformad för att ge användare större flexibilitet, precision och kreativitet när det gäller att skapa skräddarsydda märkningar för olika tillämpningar.

Sammanfattningsvis är Brady Workstation, oavsett vilken utgåva man väljer, en kraftfull plattform som syftar till att underlätta märkningsprocessen genom att erbjuda anpassade verktyg och applikationer för att skapa tydliga, precisa och professionella etiketter. Valet mellan Basic- eller Advanced-utgåvan beror på användarens specifika behov och graden av komplexitet i de märkningsprojekt de hanterar.

LAB mjukvara

Denna omfattande programvara är speciellt utformad för att hjälpa till att ditt labb körs mer effektivt.
Avancerade designfunktioner gör att du kan skapa mer anpassade etiketter som passar behoven i ditt laboratorium.   

Med detta kan du implementera en ny identifieringsprocess som hjälper till att eliminera kostnader vid fel och hålla saker och ting igång smidigt i ditt labb.                                                                                                           

Med Bradys breda utbud av kompatibla skrivare kan dra nytta av färgutskrifter på laboratoriehållbara material
Levereras av Lab-TES

Mjukvaran kan laddas ned från:

https://workstation.bradyid.com/sv/catalog
(Licensnyckel krävs efter pröveperioden och det är en licens per arbetstation)

 

Produktområden

 
Etikettskrivare BBP12 från Brady är en kompakt, pålitlig prisvärd skrivare för skrivbordet. Utmärkt för kabel, komponent produkter och laboratorier identifiering. BB12 har en fullfärgs LCD -skärm och intuitivt programvarugränssnitt samt ett brett etikettutbud. Skrivaren levereras med Brady Workstation Product & Wire Identification Software där man skapar professionella etiketter snyggt och enkelt.
9 980 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
BMP41 etikettskrivare är en tålig och bärbar lösning som ger dig flexibiliteten att skapa etiketter i den längd du väljer eller färdigskurna löpande etiketter upp till 25 mm breda. Oavsett om du står inför dina jobb för dagen eller engångsuppgifter, är BMP41 skrivaren en enhet för alla dina märkningsjobb-från trådmärkning och allmänt ID till etiketter med flera områden, t.ex. patchpanel eller kopplingsplint mm. BMP41 levereras med programvarupaketet Brady Workstation Product & Wire Identification Software,
7 660 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
M210 handhållen bärbar etikettskrivare från Brady. En allt-i-en skrivare för datakom, elektriker eller allmänna industriella miljöer. Med etikettmaterial utformat speciellt för tuffa miljöer skapar M210 skrivaren snabbt och enkelt etiketter som sitter fast i åratal, trots extrema temperaturer på böjda eller mycket strukturerade ytor.
2 390 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Bradyskrivare i3300 är en industriell etikettskrivare som är en lättanvänd PC-baserad skrivare. Den kan skriva ut ett komplett utbud av säkerhets, anläggningsetiketter, kablagemärkning och skyltar samt stansade etiketter för trådidentifiering, produktidentifiering samt laboratorieidentifikation. Mer än 50 olika Brady etikettmaterial är kompatibla med i3300.
17 940 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
S3700 är en flerfärgsskrivare med inbyggd skärare. Förbättrad med enkel materialladdning, snabb utskriftshastighet och walk-up &; utskriftsfunktioner.
45 820 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Med BradyJet J4000 tar skolor etiketteringsprocessen till en ny nivå när det gäller tydlig och säker märkning av kemikalier, förvaringsutrymmen och skollokaler.
43 650 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Få den hållbarhet som ditt arbete kräver. Gör mer med förbättrade funktioner som Bluetooth-anslutning, stöttålighet av militär kvalitet, driftstemperaturer under fryspunkten och det bredaste utbudet av datainmatningsalternativ. Dessutom kan du skriva ut upp till 4 500 etiketter på en full laddning. Den här skrivaren levereras i ett hårt fodral.
11 540 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Etikettskrivaren BMP71 har uppdaterats till M710 – se vad som har förbättrats: Större batterikapacitet, vilket gör att upp till 4 500 etiketter kan skrivas ut per batteriladdning Ny pekskärm, automatisk klippfunktion och mer ergonomiskt handtag för att underlätta transporten Uppgraderat från NiMH till Li-ION batteripaket – lättare och snabbare – samma som på AC
14 800 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter