Meny

Skarvboxar

Skarvboxen är en viktig del i en fiberinstallation. Ofta ska fibern skarvas i en tuff miljö och utsättas för väder och vind samt fukt. Direktronik erbjuder olika typer av skarvboxar som passar till olika miljöer.

Aktiva filter Återställ

Produkter

7
 
Rejäl plåtlåda för terminering av fiber inomhus. Väggmonterbara boxar med plats för både SC simplex/duplex men även LC duplex/quad.
194 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Terminering och skarvbox, allt I ett. En smart lösning men plats för upp till 24 fiber och max 8 adaptrar SC simplex/LC duplex för inomhusbruk
431 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
En mycket robust termineringsbox i plast med utrymme för åtta eller sexton fiber alternativt PLC-splitter. En kraftig gummilist och skruvstängning med specialnyckel ger helt vattentät försegling.
598 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Enkel och prisbillig plåtlåda med allt du behöver för skarvning av upp till 24 fiber. Dubbla kabelingångar med gummitätning och gott om utrymme vi sidan av skarvkassetten.
158 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 104-0029
Kablage skydd för utomhusbruk vattentät
19,90 SEK exkl. moms
Best.nr 117-0360
Fiber/koppar väggbox
337 SEK exkl. moms
 
Smidig termineringsbox i plåt för FTTx-installationer. liten och lätt åtkomlig framifrån gör den snabbarbetad och lätt att placera där du önskar och finns för 4, 8 och 16 fiber.
146,20 SEK 172 SEK Listpris exkl. moms
Finns i flera varianter