Meny

AV/Multimedia/Ergonomi

Professionellt ljud och bild för HDTV, Broadcast och strömmande video. Anslutningsmöjligheter över fiber (fast eller via SFP), koppar eller IP-nätet, punkt-till-punkt eller distribuerat för SDI, DisplayPort, HDMI, DVI, HDBaseT, USB, VGA, Audio samt multigränssnitt.

Smarta upphängningsanordningar för skärmar och tangentbord för optimal ergonomi. Flexibla monteringslösningar för inom- och utomhusbruk till små eller gigantiska skärmar och TV-apparater.

Best.nr 20101691
Skicka 4K över HDMI ända upp till 100 meter. Dessa fiberoptiska HDMI-kablar har löstagbara självlåsande kontaktdon i båda ändarna och är idealiska för installation genom rör och andra trånga utrymmen. Kabeln kan anslutas till enheter med olika uttag, som HDMI (Typ A) eller Micro-HDMI (typ D), vilket gör att en och samma kabel kan användas som en HDMI till HDMI, Micro-HDMI till Micro-HDMI eller HDMI till Micro-HDMI-kabel. Kabeln finns i flera fasta längder mellan 10 och 100 meter
704 SEK exkl. moms
Best.nr 20100719
En flexibel matrisväxel och videoväggskontroller för samtidig och oberoende växling mellan upp till fyra ingångar och fyra utgångar samt att de fyra utgångarna kan kombineras till en videovägg 2x2 från valbar ingång.
16 660 SEK exkl. moms
Hållbar strömförsörjning
Roger

Roger