Meny

Best.nr 20101691

HDMI 2.0-kabel AOC smarta kontakter, både typ A och D

Skicka 4K över HDMI ända upp till 100 meter. Dessa fiberoptiska HDMI-kablar har löstagbara självlåsande kontaktdon i båda ändarna och är idealiska för installation genom rör och andra trånga utrymmen. Kabeln kan anslutas till enheter med olika uttag, som HDMI (Typ A) eller Micro-HDMI (typ D), vilket gör att en och samma kabel kan användas som en HDMI till HDMI, Micro-HDMI till Micro-HDMI eller HDMI till Micro-HDMI-kabel. Kabeln finns i flera fasta längder mellan 10 och 100 meter Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
966 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Den mindre Micro-HDMI-kontakten är idealisk för trånga platser, som tex PVC-rör, kabelkanaler, mindre hål i väggar, takprojektorfästen, över dörrar, etc. Själva kontakten har en diagonal bredd på cirka 13mm och går igenom ett 20mm PV rör som är 17mm när det är av styv sort och 16mm när det är flexibelt, men ha i åtanken att om röret svänger tvärt kan det bli problem vid genomförningen.

  Kabeln har stöd för YUV 4: 4: 4 18,2 Gbps 3G 4K@60Hz 4:4:4 HDCP1.4/HDCP2.2

  Med stöd för 4K och 32-kanalsljud ger denna kabel högupplösta bilder och högtrycksljud, vilket ger en optimal upplevelse tillsammans med 4K-spel för PS4, Xbox, och andra spelkonsoler.

  Den är betydligt lättare än en traditionell kopparkabel och kommer inte belasta HDMI-porten speciellt mycket, vilket gör den perfekt att använda mellan tex en liten GoPro-kamera och en HDTV. Tillsammans blir det en portabel lösning för att flytta runt och ta fantastiska 4K-bilder och omedelbart visa dem på en storbildsskärm.

  Specifikationer

  • HDMI 2.0 Typ A till D löstagbara kontaktdon på båda ändarna av kabeln
  • Kabel AOC: 4-ledars OM3 Multimode Fiber + 7-ledars kopparkabel
  • Kontakt: PVC kontaktmaterial: Zinc Alloy
  • Kontaktyp: HDMI AM eller DM till HDMI AM eller DM
  • Bandbredd: 18Gbps
  • Videoupplösning: 4K*2K Refresh Rate: 60Hz
  • Stöd för ARC-funktion upp till 100 meter!

  High-Definition Multimedia Interface (HDMI) är en gränssnittstandard för kabel med kontaktdon vid överföring av okomprimerade digitala ljud- och bildsignaler i en och samma kabel. Ett vanligt exempel är från en digitalbox eller en blu-ray-spelare till en TV.

  HDMI 2.0 har en bandbredd på 18,0 Gbit/s och stöd för 4K-upplösning i 60 Hz (60 bilder per sekund) samt bättre färger och fler ljudkanaler, jämfört med tidigare HDMI-versioner.

  Active Optical Cable (AOC) är en kabelteknik som accepterar samma elektriska input som en traditionell kopparkabel, men som använder optisk fiber ”mellan kontakterna”. AOC använder elektrisk-till-optisk konversation i kontakterna för att förbättra kabelns hastighet och avståndsprestanda utan att offra kompatibiliteten med elektriska standardgränssnitt.

  Fiberkabeln är överlägsen när det gäller extremt låg signaldämpning och immunitet gentemot RF störning, för mer exakt och naturlig ljud / video över långa avstånd. Den är idealisk inom områden som övervakning, sjukhus, datacenter, strömmad TV, spel eller virtual reality-miljöer. Den är även smal och lätt, 30% lättar jämfört med konventionell kopparkabel. Plug and play, inga drivrutiner att installera och ingen ström att koppla in.

 • Lär dig mer

 • Teknisk specifikation

  Model AV
  Active Cable
  Interface
  HDMI
  Resolution
  4K UHD (2160p)

Alternativ till denna produkt

 
Nu finns den avancerade HDMI-hybridkabeln i en armerad version för dragning genom fuktiga, smutsiga och utsatta platser. Denna armerade fiberoptiska HDMI-kabel använder en OM3 850nm optisk fiber för att överföra HDMI 2.0-signaler över långt avstånd utan signalförlust.
769 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Nu kan du skicka 4K över HDMI ända upp till 100 meter. Denna fiberoptiska HDMI-kabel med löstagbart självlåsande kontaktdon i ena änden är idealiska för installation genom rör och andra trånga utrymmen. Kabeln kan anslutas till enheter med olika uttag, som HDMI (Typ A) eller Micro-HDMI (typ D), vilket gör att en och samma kabel kan användas som en HDMI till HDMI, eller HDMI till Micro-HDMI-kabel. Kabeln finns i flera fasta längder mellan 10 och 100 meter
819 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Skicka 4K över HDMI2.0 i upp till 100 meter via denna fiberoptiska hybridkabel. Kabeln finns i flera längder och har stöd för 18G, 4K@60Hz 4:4:4 och HDCP1.4/HDCP2.2. Stöd för ARC-funktion upp till 100 meter!
556 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
USB-C till HDMI – 4K via Aktiv Optisk Kabel. En högprestandakabel för att koppla samman en huvudenhet med en HDMI-port (tex. en HDTV), med olika tillbehör som har en USB-C-port (USB Type-C).
1 560 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Med HDMI 2.1 tredubblar du kapaciteten till 48Gbps och kan njuta av video i 8K-upplösning. Eftersom kablarna är bakåtkompatibla med HDMI 2.0 och äldre versioner kan du redan nu installera rätt kablar även om den aktiva utrustningen för 8K ännu inte är på plats.
1 260 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter