Meny

koll på tiden i nätverketNätverksklockor

Missförstånd kring vilken tid som gäller sker både bland oss människor och maskinerna i vår vardag. Passersystem och i stort sätt varje annan IP-ansluten enhet i datanätet är på något sätt tidsstyrd, av egen inbyggd klocka eller extern signal. Genom att inkludera också de klockor vi har uppsatta på våra arbetsplatser skapar du harmoni mellan system och person och vi kommer i takt med varandra. Vill man inte bara att klockor och IT-system skall visa samma tid, utan också rätt tid, erbjuder vi GPS-baserade tidsservrar för att få korrekta tidsangivelser för samtliga system. Har du inte koll på tiden, är det på tiden att du slår en signal till oss. Vi är lätta att nå och svarar direkt.   

Aktiva filter Återställ

Produkter

17
 
Stor och tydlig information med nätverksansluten LED display. Finns i modeller med fyra respektive 6 siffror. Med vår serie nätverksklockor / temperaturtavlor är du alltid uppdaterad med korrekt tid och om du vill även med korrekt temperatur. Passar lika bra ute, IP66, som inne Olika storlekar för olika behov, med de större modellerna läser du av tiden på upp till 100m avstånd. Går även att ansluta siren / buzzer för larmsignal, tänk inringning när rasten är slut på en skolgård. Passar i sporthallar, köpcentrum, simhallar, lagerlokaler, på skolgården eller alla typer offentliga utemiljöer.
4 300 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Med OnTime digitala klockor från Inova kan du förse hela fastigheten med korrekt tid, utan att behöva varken strömförsörjning eller serieport framdragen, endast nätverkskabel. De stöder PoE enligt 802.3af och tidsprotokollet SNTP och passar såväl våra egna som andra tidsservers på marknaden.
6 670 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Med OnTime digitala klockor från Novanex kan du förse hela fastigheten med korrekt tid, utan att behöva varken strömförsörjning eller serieport framdragen, endast nätverkskabel. De stöder PoE enligt 802.3af och tidsprotokollet SNTP (Simple Network Time Protocol) och passar alltså såväl våra egna som andra tidsservers på marknaden.
8 530 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Med GPS-synkroniserad tid slipper du onödig irritation över att klockan visar fel tid i förhållande till exemeplvis din mobiltelefon. Klockan går garanterat alltid rätt. Enkel installation/setup där du sköter allt med den medföljande fjärrkontrollen. Stor tydlig display. Fjärrkontroll och GPS-modul ingår. Nyckelhål för väggmontage.
12 260 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Tidsservern ger mycket hög noggrannhet. Den inbyggda GPS-mottagaren håller koll på sexton (trettiotvå) olika satelliter och ger i praktiken noggrannhet på bättre än 3 mikrosekunder trots att hänsyn är tagen till normala fördröjningar i nätverket, annars 15 nanosekunder. Den passar därför bra som realtidskälla för olika industriella system med krav på hög precision.
35 700 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 119-0218
Tidsserver inkl antenn och 10m RG58 kabel
15 440 SEK exkl. moms
 
Extra stor och tydlig information med nätverksansluten LED display. Finns i modeller med fyra respektive 6 siffror. Med vår serie nätverksklockor / temperaturtavlor för utomhusbruk , IP67, är du alltid uppdaterad med korrekt tid och om du vill även med korrekt temperatur. Olika storlekar för olika behov, med de större modellerna läser du av tiden på + 100m avstånd. Går även att ansluta siren / buzzer för larmsignal, tänk inringning när rasten är slut på en skolgård. Passar i sporthallar, köpcentrum, simhallar, lagerlokaler, på skolgården eller alla typer offentliga utemiljöer.
11 770 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 119-0314
Storlek: 30,5x5cm
4 260 SEK exkl. moms
 
Nätverksklocka för infällt montage i exempelvis reklamskyltar. Stor och tydlig information med nätverksansluten LED display. Finns i modeller med fyra respektive 6 siffror. Med vår serie nätverksklockor / temperaturtavlor för utomhusbruk , IP66, är du alltid uppdaterad med korrekt tid och om du vill även med korrekt temperatur. Olika storlekar för olika behov, med de större modellerna läser du av tiden på upp till 100m avstånd. Går även att ansluta siren / buzzer för larmsignal, tänk inringning när rasten är slut på en skolgård. Passar i sporthallar, köpcentrum, simhallar, lagerlokaler, på skolgården eller alla typer offentliga utemiljöer.
5 380 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Med GPS-synkroniserad tid i padelhallen slipper du onödig irritation och diskussion om plantiderna i samband med byte. Klockan går garanterat alltid rätt och som tillbehör finns även en ljudsignal som om du vill klart och tydligt ljuder exempelvis varje hel och halvtimme. Enkel installation/setup där du sköter allt med den medföljande fjärrkontrollen. Stor tydlig display som ses på upp till 100m avstånd. Fjärrkontroll och GPS-modul ingår. Nyckelhål för väggmontage.
9 360 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 119-0316
Storlek: 30,5x11cm
6 850 SEK exkl. moms
 
Rostfri nätverksklocka för infällt montage. Förutom att garanterat visa korrekt tid kan klockan även visa aktuell temperatur samt fungera som stoppur för tidtagning via trådburen fjärrkontroll för infällt montage (tillbehör). Passar lika bra ute, IP66, som inne. Går även att ansluta siren / buzzer för larmsignal, tänk inringning när rasten är slut på en skolgård. Passar i sporthallar, köpcentrum, simhallar, lagerlokaler, på skolgården eller alla typer offentliga miljöer. Finns i modell med fyra samt sex siffror.
5 460 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Tillbehör att använda när du vill montera din fyra- eller sexsiffriga nätverksklocka i riktigt tuffa miljöer. Kapslingen skyddar klockan mot vatten, damm, olja, korrosion och annan industriell yttre påverkan.
3 646,50 SEK 4 290 SEK Listpris exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 20100620
Quad takmontering 6-siffrig
4 230 SEK exkl. moms
Best.nr 20100374
Signalförstärkare 20dB för GPS-antenn
4 650 SEK exkl. moms
Best.nr 20109294
6 siffror sifferhöjd 100mm, 186*512*45 mm
5 790 SEK exkl. moms
Best.nr 20109295
6 siffror sifferhöjd 200mm, 288*900*45 mm
10 740 SEK exkl. moms