Meny

Buntband

Buntband är så mycket mer än en lösning för att bara kunna bunta ihop dina kablage. Vi erbjuder buntband anpassade för de flesta applikationer med olika tuffa krav.

En liten del av allt som vi kan erbjuda är t ex UV-tåliga för lång livslängd, värmetåliga, Nylon 12 för olje- och gasmiljöer, Tefzel för kärnkraftsanläggningar och andra kemiska bearbetsanläggningar, PEEK för temperturer upp till +260°, metallimpregnerat material för identifiering med hjälp av metalldetektor. 

Ring oss! 08 52 400 700

 

Aktiva filter Återställ

Produkter

29

Längd (mm)

Bredd (mm)

Tjocklek (mm)

Max Diameter (mm)

Min arbetstemperatur(C)

Max arbetstemperatur(C)

Material

Visa fler

UV-beständighet

Visa fler

Färg

Visa fler
 
Kardborreband i flera olika färger och som du enkelt själv kan klippa i önskad längd. Kan används för de flesta jobb där du behöver kunna bunta ihop dina kablage.
72,40 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Panduits vädertåliga Nylon 6.6 låsande buntband är designad för de flesta allmänna applikationer utomhus, samtidigt som de levererar konsekvent prestanda och tillförlitlighet. Rätt buntband för utomhusbruk ger längre livslängd och bättre ekonomi över tid.
65,50 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 104-0080
200x20mm blå, med krok
35,40 SEK exkl. moms
 
Svarat Polypropen med UV skydd. Motståndskraft mot kemikalier kräver rätt buntband som uppfyller högt uppsatta krav. Polypropen har en hög motståndskraft mot kemikalier
4 010 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 20104876
210 x 12 mm svart 100pk
364 SEK exkl. moms
 
En unik och patenterad design med runda, mjuka kanter och med en hög draghållfasthet som överstiger högt ställda industristandarder.
76,70 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Buntband som snyggar till din installation och ger bästa resultatet för inomhusbruk. Här får du en standard buntband i Nylon 6.6 för de flesta allmänna applikationer.
57 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Med ett elastiska buntband får du en tillförlitlig och bättre buntning av både fiber och kopparkablar för de flesta krävande miljöer.
15,60 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Panduit Tefzel buntband när applikationer kräver en maximal motståndskraft mot påfrestningar såsom kemikalier, gammastrålning, UV-strålning och extremt höga och låga temperaturer.
620 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Buntband när du vill att den ska vara så mjuk och skyddande som möjligt. Justerbar, öppningsbara och återanvändningsbara om och om igen.
227 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Alltiett buntband, här får du ett version som är både värme och vädertåligt men har även ett högt UV-skydd som ger större motståndskraft mot ultraviolett ljus.
764 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 20112589
HLB2S-C0 178x19,1mm (100st)
1 660 SEK exkl. moms
 
Panduits Pan Ty buntband som du kan återanvända om och om igen. Nylon 6.6 UV tåligt buntband för utomhusmiljö.
2 800 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
När du har flera buntar av kablage som behöver buntas med ett och samma buntband. Nu finns lösningen som är både snabb och ekonomisk.
7 290 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Buntband och fäste i ett för att användas för att fästa kabelbuntar/plaströr etc. på vägg, tak eller liknade. Skruvas enkelt fast med lämplig skruv.
218 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Panduits vädertålig Nylon 612 när inte vädertålig Nylon 12 räcker till. Här får du ett buntband som har ett betydligt längre skydd mot skadlig UV-strålning, ända upp till 20år. Nylon 612 ger även bättre resistens mot zinkklorider och utspädda syror.
1 140 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Panduit värmetåligt Nylon 6.6 buntband anpassad för de flesta högtemperaturapplikationer upp till hela 115°, utomhus (kan även användas inomhus).
513 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Buntband finns för de flesta miljöer men det är otroligt viktigt att välja rätt. Motståndskraft mot kemikalier kräver rätt buntband som uppfyller högt uppsatta krav. Polypropen med sin distinkta gröna färg har en hög motståndskraft mot kemikalier.
631 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Två funktioner i ett, buntband med fäste för montering på plana ytor. En lösning med unika vingar som skapar en konstant spänning med monteringsytan som ger ett långvarigt stabilt grepp.
3 130 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Buntband Nylon 6.6 med märknings möjlighet. När du önskar både kunna bunta ihop och märka upp samtidigt så är detta rätt lösning
139 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Panduits vädertålig Nylon 12 när 6.6 inte räcker till. Här får du rätt lösning när kraven är högre på längre livslängd och även bättre resistens mot kemiska ämnen.
7 880 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter