Meny

Buntband

Är så mycket mer än en lösning för att bara kunna bunta ihop dina kablage. Har kommer vi att kunna erbjuda buntband anpassade för de flesta applikationer med olika tuffa krav.

UV tåliga för lång livslängd, värmetåliga, Nylon 12 för olje och gasmiljöer, Tefzel för kärnkraftsanläggningar och annan kemisk bearbetsanläggning, PEEK för tempertur upp till 260°, metallimpregnerat material för identifiering med hjälp av metalldetektor. En liten del av allt som kommer att presentera här framöver.

Kontakta oss gärna 08-52400700 om du har funderingar och eller andra funderingar runt våra buntband.

Aktiva filter Återställ

Produkter

17

Installation

Visa fler
 
Kardborreband i flera olika färger och som du enkelt själv kan klippa i önskad längd. Kan används för de flesta jobb där du behöver kunna bunta ihop dina kablage.
93,80 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Panduits vädertåliga Nylon 6.6 låsande buntband är designad för de flesta allmänna applikationer utomhus, samtidigt som de levererar konsekvent prestanda och tillförlitlighet. Rätt buntband för utomhusbruk ger längre livslängd.
47,10 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Panduits vädertålig Nylon 12 när 6.6 i räcker till. Här får du rätt lösning när kraven är högre på längre livslängd och även bättre resistens mot kemiska ämnen.
4 930 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Två buntband från Panduit Pan-ty serien anpassad och designade för att kunna möta högt uppsatta krav från branscher såsom livsmedel-, dryckes-och läkemedelsindustrin.
186 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Alltiett buntband, här får du ett version som är både värme och vädertåligt men har även ett högt UV-skydd som ger större motståndskraft mot ultraviolett ljus.
549 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Panduit värmetåligt Nylon 6.6 buntband anpassad för de flesta högtemperaturapplikationer upp till hela 115°, inomhus ( kan även användas utomhus).
395 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Buntband finns för de flesta miljöer men det är otroligt viktigt att välja rätt. Motståndskraft mot kemikalier kräver rätt buntband som uppfyller högt uppsatta krav. Polypropen med sin distinkta gröna färg har en hög motståndskraft mot kemikalier.
458 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Panduit brandsäkra och låsande buntband är anpassad när miljön kräver något extra. Klassad och testad enligt UL 94V-0 för inomhusbruk.
820 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 20112589
178x19,1mm (100st)
2 300 SEK exkl. moms
Best.nr 20110097
Två storlekar, gul och grön ingår (1+1).
851 SEK exkl. moms
 
Rätt buntband ger bästa resultatet, här får du en standard buntband i Nylon 6.6 för de flesta allmänna applikationer inomhus.
40,90 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Med ett elastiska buntband får du en tillförlitlig och bättre buntning av både fiber och kopparkablar för de flesta krävande miljöer.
13,80 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 138-2070
1,2m kardborreband på rulle
64,30 SEK exkl. moms
 
Den perfekta lösningen när du vill bunta ihop dina kablage men även möjligheten att återanvända när du behöver komplettera.
473 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Med den krokförsedda kabelhållaren blir det enkelt att fästa upp kabelstammar i rack, kanaler eller undertak. Men du får också en mer följsam och naturlig böj där risken för att skada en enskild kabel i stammen minskar. Nylonbandet är av kardborretyp och ger dig den justerbara diameter du behöver för att passa olika tjocklek kabelstammarna.
38,10 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Buntband Nylon 6.6 med märknings möjlighet. När du önskar både kunna bunta ihop och märka upp samtidigt så är detta rätt lösning.
170 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Självlåsande buntband i polyamid från Panduit med hög draghållfasthet i både standardutförande och med skrivyta, s k märkbuntband.
61 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter