Meny

ESD Renrumsutrustning för känsliga miljöer

ESD/Renrums-utrustning används där man vill minska risken för skador orsakade av statisk elektricitet samt reducera antalet skadliga partiklar i luften, som vid vetenskaplig forskning eller tillverkning av känslig elektronik, medicin och livsmedel. 

 

Aktiva filter Återställ

Produkter

7
 
Det supertunna elastiska höljet till tangentbord, både standard och notebook, ger dig en hygienisk och slitstark yta med maximal tangentkänsla som är enkelt att rengöra. Med ett lätt avtorkbart och desinficerbart skydd mot kaffespill, damm, bakterier och annan smuts passar det perfekt i sjuk- och tandvårdsmiljön men också renrum, verkstäder och andra utrymmen där det vanliga tangentbord annars skulle skadas eller bli kontaminerat.
47,10 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 20102832
Svart, 1,8m spiralkabel, krokodil
377 SEK exkl. moms
 
Skydda känslig elektronisk utrustning genom att ansluta den till omgivningens jordplan, så undviker du skador p g a statisk urladdning. Använd mattan som underlag på skrivbordet.
383 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Klibbmattan är en klisterbehandlad plastfilm som effektivt tar bort det sista fina dammet från skor och vagnshjul. Perfekt till laboratorier, operationsrum, forskningsrum och datahallar.
321 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 20117788
Dubbelkrets
995 SEK exkl. moms
Best.nr 140-9929
20mx122cm rulle ESD-matta
9 740 SEK exkl. moms
 
Ett generellt krav i många datahallar och labb är att all kontorsmaterial skall vara avledande, så även papperskorgarna.
417 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter