Meny

Fiberboxar med design för att skruvas i 19" stativ alternativt direkt för väggmontage.

Produkter (8)

Aktiva filter Återställ

Produkter
8
Best nr. 38-1450
MPO (Multi-fiber Push On) är ett universellt kabelsystem för fibernät som effektiviserar korskoppling och installation genom att varje kontakt innehåller upp till tolv eller tjugofyra fiber.
854 SEK
Finns i flera varianter
Best nr. 38-1400
Industriell patchpanel för DIN-montage i kompakt ruggat utförande i stål för upp till 48 anslutningar. Frontpanelen är utdragbar och har integrerad skarvhållare för pigtales.
0 SEK
Finns i flera varianter
Best nr. 38-1300
Praktisk fiberbox för montering i 19" rack. Den har justerbara "öron" i framkant för att reglera boxens placering i djupled så att patchkablarna inte kläms om du stänger dörren till skåpet.
0 SEK
Finns i flera varianter
Best nr. 04-5000
Fiberpanel/ODF för DIN- och väggmontage. Nu kan du jobba effektivt med fiber också i industriell miljö. Den flexibla väggdosan är modulärt konstruerad för att kunna byggas ut stegvis och rymmer upp till tjugofyra LC-kontakter eller tolv SC- alternativt ST-kontakter.
4 560 SEK
Finns i flera varianter
Best nr. 04-5018
Nu kan du jobba effektivt med fiber också i industriell miljö. Den flexibla väggdosan är modulärt konstruerad för att kunna byggas ut stegvis och rymmer upp till tjugofyra LC-kontakter eller tolv SC- alternativt ST-kontakter.
2 790 SEK
Finns i flera varianter
Best nr. 38-1380
Panelen levereras färdigbestyckad med önskat antal av adapters och fiberkablage. Fiberkablagen är monterade i panelen och redo för skarvning mot inkommande fiberkablage.
2 730 SEK
Finns i flera varianter
Best nr. 38-1374
Panelen tillverkas i vit eller svartlackerad aluminium, garanterar en enkel installation och underhåll av kabel samt kontakter utan att bygga mer än en 1HE. Panelen har förinstallerade kabellinjer som säkerställer effektiv installation och lindning av pre-terminerad kabel samt kabel med monterade kontaktdon.
1 150 SEK
Finns i flera varianter
Best nr. 38-1360
Enkel och praktisk fiberpanel i 1.5 mm plåt med utdragbar låda för enkel åtkomst och rangering av överskottskabel. Rejäla tumskruvar ser till att du slipper ta fram verktygslådan för att öppna.
510 SEK
Finns i flera varianter