Meny

ODF Fiberbox

Fiberboxar med design för att skruvas i 19" stativ alternativt direkt för väggmontage.

Aktiva filter Återställ

Produkter

23

Utrustning

Visa fler
 
12 portars fiberpanel/ODF för DIN montage för industriell miljö. Enheten kommer utrustad för adaptrar för total 12 SC duplex eller 12 LC quad och levereras med DIN-fäste för montage på DIN-skena.
1 040 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Smart, smidigt, utdragbar och flexibel panel för LC/SC. Förändra med tiden, byt enkel till ny frontpanel när behovet förändras. Utbytbara frontpaneler finns 1 eller 2 HE från 12SC simplex till 48LC Quad.
574 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
MPO kassetter till ODF panel. Fler anslutningar på samma yta. MPO (Multi-fiber Push ON) ett universellt kabelsystem för fibernät.
1 520 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Liten yta med plats för många anslutningar. Upp till 96 LC och 48 SC gör denna panel till en bra lösning när utseende och funktion är av största vikt.
1 030 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Smidig väggmonterad ODF box med plats för 6 eller 8 adaptrar för LC, ST och SC. Med plats för upp till hela 24 fiber ( LC Quad) får du en lösning som tar minimalt med plats och som kan installeras nästan överallt där en vägg finns.
502 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Fler anslutningar på samma yta. MPO (Multi-fiber Push ON) ett universellt kabelsystem för fibernät. Effektivare och smidigare installation eftersom varje kontakt innehåller 12 fiber.
1 230 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Effektiv och lättarbetad ODF patchpanel för montage i DIN-skena alternativt fristående användning. Den utdragbara fronten erbjuder låsning i ytterläget så att man enkelt kan arbeta bekvämt utan risk för att panelen trillar ur sitt hölje.
4 990 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 138-1200
Multi-fiberpanel med plats för 3 kassetter
1 080 SEK exkl. moms
 
Komplett rackmonteringslösning för DIN-monterad utrustning. Produkten har ett justerbart djup från 2,5cm till 20,55cm där du med enkelhet justerar djupet utifrån ditt behov. Förutom själva chassit så medföljer hållare för montering samt skruvar för dessa. DIN-skena medföljer givetvis också.
969 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
MPO (Multi-fiber Push On) är ett universellt kabelsystem för fibernät som effektiviserar korskoppling och installation genom att varje kontakt innehåller upp till tolv eller tjugofyra fiber.
1 120 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Fiberpanel för både SC och LC men även simplex, duplex och quad. Nu behöver du inte söka längre, här får du rätt panel för alla dina fiberinstallationer. 12, 24, 48 eller 96 uttag.
670 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Frontpaneler som passa till vår smarta, smidiga och flexibla fiberpaneler. Finns i många varianter från 12SC simplex till max 48LC quad.
95 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 138-1304
För 24xST simplex
1 140 SEK exkl. moms
 
Industriell patchpanel för DIN-montage i kompakt ruggat utförande i stål för 24 ST, multimode OM1/OM2 anslutningar. Frontpanelen är utdragbar och har integrerad skarvhållare för pigtales.
4 270 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Många anslutningar på liten yta med vår nya MPO High Density patch panel för 19¨montering. Här får du en kompakt lösning för alla dina framtida fiberprojekt.
3 910 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
11 500 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Enkel och praktisk fiberpanel i 1.5 mm plåt med utdragbar låda för enkel åtkomst och rangering av överskottskabel. Rejäla tumskruvar ser till att du slipper ta fram verktygslådan för att öppna.
531 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Roterbar panel för enkel och säker installation. Se enkelt vad du gör och slipp samtidigt att stå intryckt i ditt skåp, rotera bara panelen för anslutning eller kompletteringar. Lösningen erbjuder även skydd för inkommande kablage via en skyddskanal.
468 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
När du önskar en enkel men ändå smidig ODF panellösning så är vår 1HE med justerbara öron i framkant den rätta. Finns i både svart och grått.
503 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
1HE Kombo panel, lösning för både koppar och fiber i en och samma 19¨panel.
692 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 20108604
Panel FP75 PRO, 48 SC/PC, 9/OS2, QXXI, 20 m
10 630 SEK exkl. moms