Meny

ODF Fiberbox

Fiberboxar med design för att skruvas i 19" stativ alternativt direkt för väggmontage.

Aktiva filter Återställ

Produkter

24

Utrustning

Visa fler
 
12 portars fiberpanel/ODF för DIN montage för industriell miljö. Enheten kommer utrustad för adaptrar för total 12 SC duplex eller 12 LC quad och levereras med DIN-fäste för montage på DIN-skena.
1 010 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
MPO kassetter till ODF panel. Fler anslutningar på samma yta. MPO (Multi-fiber Push ON) ett universellt kabelsystem för fibernät.
1 480 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Fiberpanel för både SC och LC men även simplex, duplex och quad. Nu behöver du inte söka längre, här får du rätt panel för alla dina fiberinstallationer. 12, 24, 48 eller 96 uttag.
652 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Liten yta med plats för många anslutningar. Upp till 96 LC och 48 SC gör denna panel till en bra lösning när utseende och funktion är av största vikt.
1 010 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Smart, smidigt, utdragbar och flexibel panel för LC/SC. Förändra med tiden, byt enkel till ny frontpanel när behovet förändras. Utbytbara frontpaneler finns 1 eller 2 HE från 12SC simplex till 48LC Quad.
493 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Fler anslutningar på samma yta. MPO (Multi-fiber Push ON) ett universellt kabelsystem för fibernät. Effektivare och smidigare installation eftersom varje kontakt innehåller 12 fiber.
1 200 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Frontpaneler som passa till vår smarta, smidiga och flexibla fiberpaneler. Finns i många varianter från 12SC simplex till max 48LC quad.
81,40 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Effektiv och lättarbetad ODF patchpanel för montage i DIN-skena alternativt fristående användning. Den utdragbara fronten erbjuder låsning i ytterläget så att man enkelt kan arbeta bekvämt utan risk för att panelen trillar ur sitt hölje.
4 710 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Enkel och praktisk fiberpanel i 1.5 mm plåt med utdragbar låda för enkel åtkomst och rangering av överskottskabel. Rejäla tumskruvar ser till att du slipper ta fram verktygslådan för att öppna.
524 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Komplett rackmonteringslösning för DIN-monterad utrustning. Produkten har ett justerbart djup från 2,5cm till 20,55cm där du med enkelhet justerar djupet utifrån ditt behov. Förutom själva chassit så medföljer hållare för montering samt skruvar för dessa. DIN-skena medföljer givetvis också.
944 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Praktisk fiberbox för montering i 19" rack. Den har justerbara "öron" i framkant för att reglera boxens placering i djupled så att patchkablarna inte kläms om du stänger dörren till skåpet.
1 090 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
När du önskar en enkel men ändå smidig ODF panellösning så är vår 1HE med justerbara öron i framkant den rätta. Finns i både svart och grått.
432 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Roterbar panel för enkel och säker installation. Se enkelt vad du gör och slipp samtidigt att stå intryckt i ditt skåp, rotera bara panelen för anslutning eller kompletteringar. Lösningen erbjuder även skydd för inkommande kablage via en skyddskanal.
456 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Industriell patchpanel för DIN-montage i kompakt ruggat utförande i stål för 24 ST, multimode OM1/OM2 anslutningar. Frontpanelen är utdragbar och har integrerad skarvhållare för pigtales.
4 140 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
11 200 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Smidig väggmonterad ODF box med plats för 6 eller 8 adaptrar för LC, ST och SC. Med plats för upp till hela 24 fiber ( LC Quad) får du en lösning som tar minimalt med plats och som kan installeras nästan överallt där en vägg finns.
489 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Många anslutningar på liten yta med vår nya MPO High Density patch panel för 19¨montering. Här får du en kompakt lösning för alla dina framtida fiberprojekt.
3 800 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 138-7033
Fiberbox 10'' (med ram & tillbehör)
1 440 SEK exkl. moms
 
MPO (Multi-fiber Push On) är ett universellt kabelsystem för fibernät som effektiviserar korskoppling och installation genom att varje kontakt innehåller upp till tolv eller tjugofyra fiber.
1 090 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 138-1200
Multi-fiberpanel med plats för 3 kassetter
1 050 SEK exkl. moms
Best.nr 104-4066
Kassett STP Cat.6 1x1,3m vit
323 SEK 380 SEK Listpris exkl. moms