Meny

Best.nr 104-5050

ODF för DIN montage

24 portars fiberpanel/ODF för DIN montage för industriell miljö. Enheten kommer utrustad med total 24 SC eller 48 LC kontakter och levereras med DIN-fäste för montage på DIN-skena. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 1 st
Leveranstid 1-2 dagar
868 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  24 portars fiberpanel/ODF för DIN montage för industriell miljö.  Enheten kommer utrustad med totalt 24 SC eller 48 LC kontakter och levereras med DIN-fäste för montage på DIN-skena (Din skena ingår inte, se 04-5054).  Panelen är tillverkad av aluminium av hög kvalité som har genomgått en anodiserings process som ökar motståndet mot korrosion och slitage.

  Den kommer utrustad med två stycken PG11 anslutningar för kabelgenomföring i topp och botten och är IP20 klassad.  Målad i grå RAL7035 färg. Smidig 19" Din skena finns som tillbehör för enkel montage i 19" rack eller skåp.

  • -40 till 80grader
  • IP20
  • Direkt terminering eller fibersvansar.
  • Din-montering
  • Mått: 131,5 x 131,7 x 52,60mm
  • Vikt: 0.6kg

  Glöm inte bort att beställa DIN panelen för 19" montering 104-5054 .

 • Tillbehör

 • Dokument

Alternativ till denna produkt

 
Smidig termineringsbox i plåt för FTTx-installationer. liten och lätt åtkomlig framifrån gör den snabbarbetad och lätt att placera där du önskar och finns för 4, 8 och 16 fiber.
144 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Med Rackstuds serie II behöver du aldrig mer använda en klassisk korgmutter. Monteringen går betydligt snabbare, inte minst då utrustning ska flyttas från en position till en annan. Tack vare tapparna kan utrustningen hängas fast på sin plats och du slipper balansera den i ena handen. Rackstuds ger dig säkrare montering och tid över till annat.
130 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 138-1200
Multi-fiberpanel med plats för 3 kassetter
894 SEK exkl. moms
 
Nu kan du enkelt konvertera, vi kan nu erbjuda ett stort sortiment av Hybrid adaptrar som enkelt gör om till det du önskar, din SC kontakt blir snabbt en LC, ST, MU eller FC kontakt. Fungerar för både MM och SM.
187 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Fler anslutningar på samma yta. MPO (Multi-fiber Push ON) ett universellt kabelsystem för fibernät. Effektivare och smidigare installation eftersom varje kontakt innehåller 12 fiber.
1 020 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Patchbox , nu i en förbättrad version med bättre konstruktion och mer användarvänlig. Patchbox PLUS+ är kopplingspanelens Rolls Royce anpassad för 800mm skåp eller mer. En unik produkt som är spar tid och pengar. Samma smidiga all-in-one lösning för både koppar fiber men även skärmat, oskärmat, multimode och singelmode.
7 030 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Adaptrar för montage i fiberpaneler eller dosor. Här får du en adapter som skyddar mot damm/smuts men kanske viktigare, skyddar dina ögon.
101 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter