Meny

Märkning och spårbarhet
Utmaningen många företag står inför kretsar ofta kring hur de kan implementera spårbarhet i just deras produktion och verksamhet på ett optimalt sätt.
RFID-integrerade etiketter
Exempel på användningsområden för RFID idag är busskort, liftkort, passering genom tullar, betalstationer, pass, stöldskydd i butiker, bokningssystem, bibliotek, i nyare bilar m.m.
Varningsljus i trafikens tjänst
Att synas och påkalla uppmärksamhet på rätt sätt räddar liv och egendom. Därför ska du välja varnings- och varselljus med omsorg. Vem eller vad som ska uppmärksammas och i vilket sammanhang är frågor som behöver svar. I vårt breda utbud finner du såväl själva ljusen som IP-baserade system för att länka en larmsignal via gamla analoga portar till digitala system vi IP-nätet. Vi har svaren du behöver.
Produkter för elektronisk omställning
Bara för att du har en telefon med touch-skärm betyder det inte att alla inställningar bäst görs med pekfingret svepande över en meny på skärmen. Knappar eller strömställare, med sina tydliga konturer och distinkta svar gör att du med säkerhet vet vilken inställning du utfört, oavsett om du har arbetshandskar på dig eller inte ens ser panelen med blotta ögat. Så rationalisera inte på bekostnad av säkerhet och användbarhet, använd högkvalitativa strömställare till kritisk funktionalitet.

Nyheter

Best.nr 20117341
Managed Security Switch
3 220 SEK exkl. moms
Best.nr 20117339
Batteri tester med LCD display
267 SEK exkl. moms
 
Multimode är kostnadseffektiv för installationer där längden inte överstiger flera hundra meter. OM3 krävs för att nå maxlängden 300 meter på 10 Gbit och är även anpassad för 40G och 100G. Varje Direktronik-fiber genomgår en manuell 3D interferometertest som garanterar glaskärnans centrering och därmed optimala överföringsegenskaper. Det ger hög jämn kvalitet så att du slipper komplicerad felsökning och kostsam efterservice
126 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 20117305
1-Port 10/100/1000T Ethernet över Coaxial konverter
2 240 SEK exkl. moms