Meny

Elektromekanik

Givare, Reläer, Regulatorer och Automation

Märkning och spårbarhet
Utmaningen många företag står inför kretsar ofta kring hur de kan implementera spårbarhet i just deras produktion och verksamhet på ett optimalt sätt.
RFID-integrerade etiketter
Exempel på användningsområden för RFID idag är busskort, liftkort, passering genom tullar, betalstationer, pass, stöldskydd i butiker, bokningssystem, bibliotek, i nyare bilar m.m.
Varningsljus i trafikens tjänst
Att synas och påkalla uppmärksamhet på rätt sätt räddar liv och egendom. Därför ska du välja varnings- och varselljus med omsorg. Vem eller vad som ska uppmärksammas och i vilket sammanhang är frågor som behöver svar. I vårt breda utbud finner du såväl själva ljusen som IP-baserade system för att länka en larmsignal via gamla analoga portar till digitala system vi IP-nätet. Vi har svaren du behöver.
Produkter för elektronisk omställning
Bara för att du har en telefon med touch-skärm betyder det inte att alla inställningar bäst görs med pekfingret svepande över en meny på skärmen. Knappar eller strömställare, med sina tydliga konturer och distinkta svar gör att du med säkerhet vet vilken inställning du utfört, oavsett om du har arbetshandskar på dig eller inte ens ser panelen med blotta ögat. Så rationalisera inte på bekostnad av säkerhet och användbarhet, använd högkvalitativa strömställare till kritisk funktionalitet.

Nyheter

 
Multimode är kostnadseffektiv för installationer där längden inte överstiger flera hundra meter. Multimode 62,5/125 OM1 används på korta avstånd, på 10 Gbit är maxlängden 33 meter. Varje Direktronik-fiber genomgår en manuell 3D interferometertest som garanterar glaskärnans centrering och därmed optimala överföringsegenskaper. Det ger hög jämn kvalitet så att du slipper komplicerad felsökning och kostsam efterservice
101 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Start- och stoppkabeln för OTDR-mätningar gör det möjligt för instrumentet att se och mäta på den första och sista anslutningen i en länk. Vår modell är väl kapslad och kan fortsätta vara det även under mätning genom att ändarna kan ledas ut ur kapslingen medan resten av kabeln ligger kvar. När du är klar förvarar du ändarna inuti och får på så sätt en tåligare förpackning.
3 510 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Extra tålig utomhuskabel med armering 4xLC-4xLC. För extra tålighet väljer man armerad utomhuskablage. Förlägges i fiberskyddsrör eller direkt i mark. Kabeln är av så kallad loose tube konstruktion och har lösa fiber i tuber runt en central dragförstärkning. Över tuberna ligger lager med dragförstärkning, PE mantel och korrugerad stålplåt. En gel-fylld ( Tixotrop) isolering samt vatten blockerad tejp runt fiber paren ger bästa vattenspärr för användning i de flesta miljöer.
1 760 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
En helt ny generation av flexibla nätverkstappar, som passar alldeles utmärkt som en del av ett service-kit för fälttekniker eller stationärt i en datamiljö. Produkterna har i regel flera funktioner som gör att det finns möjlighet att använda samma produkt till flera olika tillämpningar, vilket passar bra för en fälttekniker.
1 820 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter