Meny

Kommunikation Datacenter

Datakommunikation och datacenter spänner över ett brett område där olika gränssnittsomvandlare samsas med udda USB-tillbehör, IP-telefoni, serieportar och det mesta däremellan.

Här finner du även produkter inom hållbar strömförsörjning, som tex laddstationer och laddsladdar för elfordon, PoE - Power over Ethernet, samt avbrottsfri kraft (UPS) och mobila batterier.

Specialanpassade strömlister
Om du inte lyckats hitta en modell som passar just dina behov i vårt lagerförda utbud av strömlister så har du möjligheten att komponera en egen strömlist helt utifrån dina egna unika krav och önskemål. Detta till bra pris och med mycket snabb produktion och leverans. Välj efter dina unika krav.
Låsbart - för funktioner du älskar
Nätverksportar i publik miljö är ständigt utsatta för nyfikna ögon. Tomma uttag blir soptunna för tuggummi och snusprilla. Där kablar sitter anslutna undrar man vad som händer om den dras ut och mer nyfiken behöver en del inte vara för att testa. Sällan allvarligt uppsåt, men ofta skapar det tidsödande driftproblem.
Smartkeeper kabellås och portpluggar
Undvik driftavbrott och hindra otillåten anslutning genom att låsa fast kablar och plugga lediga portar. Färgkodade eller unika nyckelsystem och ett komplett utbud av lås för alla IT- och AV-relaterade portar ger driftsäkerhet och effektiv administration.
Hållbar strömförsörjning
Roger

Roger