Meny

Kabelhantering

Vi har lång erfarenhet av kablage, kabelskydd, genomföringar, förskruvningar, fastsättning inklusive buntband och andra lösningar för kabelhantering. Vi är tidigre kända som Acte Supply och Vanpee och är numera är en del av Direktronik Group. Vi har lösningar och produkter från fabrikat som Tenneco Federal Mogul, ABB Harnessflex, Panduit, Icotek, SES-sterling i sortimentet. Hittar du inte produkterna här så kontakta oss så ta vi fram uppgifterna till dig.

Panduit Bundband
I vilken miljö och vilka yttre faktorer såsom UV-ljus, föroreningar, kemikalier, temperatur, strålning eller vibration behöver ditt buntband hålla för? Vilka krav behöver mötas där kabelbandet ska användas för att klara kraven och hålla länge.
Stalflex Hörnskåp
”Spring och sätt den i hörnet”, som Bob Lindeman säkert skulle ha sagt om IT-kapslingar funnits på Hasse & Tages tid. Och visst finns det en poäng i det, hörnen kostar lika mycket i hyra som andra delar av lokalen, så varför inte se till att nyttja dem till något vettigt?
Smartkeeper kabellås och portpluggar
Undvik driftavbrott och hindra otillåten anslutning genom att låsa fast kablar och plugga lediga portar.
Best.nr 20114185
Solcellsinstallationer, bilindustri, tåg, tung utrustning men även lastbilar behöver rätt tillbehör som gör skillnad. Vi kan erbjuda smarta och specialdesignade fästen/klämma för buntband anpassade för extrema miljöer.
9 230 SEK exkl. moms
Best.nr 20114355
Värmetåligt Nylon Acetal kabelclips för solcellspaneler. Snabbt och smidigt får du dina kablage på plats, en lösning för både inomhus och utomhusbruk.
2 550 SEK exkl. moms
Best.nr 20100498
Med ett elastiska buntband får du en tillförlitlig och bättre buntning av både fiber och kopparkablar för de flesta krävande miljöer.
15,60 SEK exkl. moms
Best.nr 20204949
Panduit Pan-Steel buntband i rostfritt stål för hög säkerhet. Kan användas både inomhus och utomhus i starkt korrosiva miljöer och utsättas för kemiska föroreningar under längre tid utan att tappa sin funktion.
724 SEK exkl. moms
Best.nr 20113539
Panduits vädertåliga Nylon 6.6 låsande buntband är designad för de flesta allmänna applikationer utomhus, samtidigt som de levererar konsekvent prestanda och tillförlitlighet. Rätt buntband för utomhusbruk ger längre livslängd och bättre ekonomi över tid.
369 SEK exkl. moms
Best.nr 20205123
Alltiett buntband, här får du ett version som är både värme och vädertåligt men har även ett högt UV-skydd som ger större motståndskraft mot ultraviolett ljus.
802 SEK exkl. moms
Best.nr 20102918
19” teknikskåp, den perfekta lösningen för dina mindre installationer. Snygg och smidig i många storlekar och två färger, grå eller svart samt med glas eller plåtdörr. Kommer i Flatpack för enkelt och smidig transport och installation. Obs, fel bilder på några av våra skåp, 20102918, 19, 22 och 23 alla har nu vent. hål framtill, nya bilder kommer. Se 20102920 el. 21 för rätt utseende.
1 250 SEK exkl. moms
Best.nr 138-7050
Ruggat svensktillverkat 19"-skåp i svetsat stål som gör det möjligt att installera IT-utrustning i miljöer där annars vatten, damm och smuts snabbt skulle ta livet av produkterna. skåpet är IP55-klassat (krävs 2 extra blindflänsar, se tillbehör). Finns med plåt eller glasdörr.
7 150 SEK exkl. moms