Meny

Best.nr 20100498

Elastiskt buntband som kan återanvändas

Med ett elastiska buntband får du en tillförlitlig och bättre buntning av både fiber och kopparkablar för de flesta krävande miljöer. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 72 st
Leveranstid 1-2 dagar
17,70 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Med ett elastiska buntband får du en tillförlitlig och bättre buntning av både fiber och kopparkablar för de flesta krävande miljöer.

  Här slipper du risken att dra åt ditt buntband för hårt utan här får du en elastisk och smidig lösning utan vassa kanter som kan förstöra dina installerade kablar. Uppfyller UL 9v4-0 brandskyddskrav och är även halogenfri, vilket gör att den kan installera i de flesta krävande och tuffa miljöer såsom industrin och många andra platser. Enkel att öppna och återanvända gång efter gång och kan användas både inomhus och utomhus i hela vårt avlånga land. Produkten säljs styckvis.

  • Halogenfri
  • Elastisk
  • Inomhus/utomhus
  • Kan återanvändas
  • Uppfyller stränga krav på brandtålighet UL 94V-0

 • Lär dig mer

 • Teknisk specifikation

  Längd (mm) *
  216
  Bredd (mm) *
  12,7
  Tjocklek (mm) *
  2,3
  Max Diameter (mm) *
  59,7
  Material
  Thermoplastic Poly-Urethane
  UV-beständighet
  UV Resistant
  Min arbetstemperatur(C) *
  -57
  Max arbetstemperatur(C) *
  104
  Certifieringar
  RoHS Compliant
  Färg
  Black
  Förpackningsstorlek
  100
 • Dokument

Alternativ till denna produkt

 
Verktyg för smidig och enkel anslutning av RJ45 kontakter. Här behöver du endast ett verktyg för alla moment, avskalning, pressning och klippning.
833 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 104-4090
Setup.exe för enklare installationer
2 470 SEK exkl. moms
 
När inte ljuset räcker till och man ändå behöver kunna se vad som händer när det är mörkt då är lösning IR belysning! Vi kan idag erbjuda IR belysning för de flesta våglängder, avstånd, strålnings vinkel och miljöer. Här får du en IR belysning för 850nm med 6st 2W High Power Led och PoE som är anpassad för utomhusbruk ned till -30° och är IP66-klassad.
858,50 SEK 1 010 SEK Listpris exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Med Rackstuds serie II behöver du aldrig mer använda en klassisk korgmutter. Monteringen går betydligt snabbare, inte minst då utrustning ska flyttas från en position till en annan. Tack vare tapparna kan utrustningen hängas fast på sin plats och du slipper balansera den i ena handen. Rackstuds ger dig säkrare montering och tid över till annat.
168 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Den första riktigt genomtänkta hakfria Cat6 patchkabeln på marknaden hittills. En tunn, gjuten plastbåge med flänsar på bägge sidor om snäppet ser till att minimal kraft behövs för att lossa kontakten. Samtidigt utgör flänsarna det stöd plastbågen behöver för att inte halka av snäppet när kabeln dras bakvägen i trånga utrymmen och kabelhärvor. För en större färgpalett titta på Cat.6A U/UTP.
50,80 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Den första riktigt genomtänkta hakfria Cat6A patchkabeln på marknaden hittills. En tunn, gjuten plastbåge med flänsar på bägge sidor om snäppet ser till att minimal kraft behövs för att lossa kontakten. Samtidigt utgör flänsarna det stöd plastbågen behöver för att inte halka av snäppet när kabeln dras bakvägen i trånga utrymmen och kabelhärvor.
62,50 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Multimode är kostnadseffektiv för installationer där längden inte överstiger flera hundra meter. OM3 krävs för att nå maxlängden 300 meter på 10 Gbit och är även anpassad för 40G och 100G. Varje Direktronik-fiber genomgår en manuell 3D interferometertest som garanterar glaskärnans centrering och därmed optimala överföringsegenskaper. Det ger hög jämn kvalitet så att du slipper komplicerad felsökning och kostsam efterservice
91,20 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
I motsats till multimode har en singlemode fiber bara ett spridningsläge, en våglängd av ljus i fiberkärnan. Det betyder att det inte finns någon störning eller överlappning mellan de olika våglängderna för ljuset att stoppas vid din överföring av data över långa avstånd.Varje Direktronik-fiber genomgår en manuell 3D interferometertest som garanterar glaskärnans centrering och därmed optimala överföringsegenskaper. Det ger hög jämn kvalitet så att du slipper komplicerad felsökning och kostsam efterservice.
127 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Harnessflex erbjuder kompletta lösningar för dragning och skydd av kraft-, tele-, koppar-ledningar och fiberkablar. Ge kritiska förbindelser rätt skydd mot skador orsakade av mekanisk nötning, vätska eller korrosion så slipper du kostsamma skador och reparationer.
982 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter