Meny

PID regulatorer

Aktiva filter Återställ

Produkter

6
Best.nr 20114524
PID tempstyr. med 4-20mA utgång +RS485 (48x48mm),230V
2 280 SEK exkl. moms
 
Enkel PID-temperaturregulator som erbjuder grundläggande funktioner som passar för många grundläggande temperaturkontrollbehov med "on/off"-reglering. Den fungerar med TC/RTD-ingångar och är utrustad med SSR(Solid State Relay) utgång.
1 200 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Enkel PID-temperaturregulator som erbjuder grundläggande funktioner som passar för många grundläggande temperaturkontrollbehov med "on/off"-reglering. Den fungerar med TC/RTD-ingångar och är utrustad med 4-20mA utgång.
1 460 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Detta är en PID temperaturregulator som fungerar med termoelement och RTD. Unikt med denna regulator är att den har både stöd för konventionella relä samt SSR Drive. De har snabb samplingshastighet. Lämpar sig för ON/OFF-reglering.
1 330 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Enkel PID-temperaturregulator som erbjuder grundläggande funktioner som passar för många grundläggande temperaturkontrollbehov med "on/off"-reglering. Den fungerar med TC/RTD-ingångar och är utrustad med reläutgång.
1 200 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Enkel PID-temperaturregulator som erbjuder grundläggande funktioner som passar för många grundläggande temperaturkontrollbehov med "on/off"-reglering. Den fungerar med TC/RTD-ingångar och är utrustad med Modbus RTU 485.
2 620 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter