Meny

Hygieniska Möss och Tangentbord

Produkter (6)

Aktiva filter Återställ

Produkter

6
 
Vattentät (IP68) och kemikalieresistent passar den lilla och ergomomiskt utformade Petite Mouse mycket bra i de flesta miljöer inom sjukvård, livsmedelsindustri och övriga industriella tillämpningar. Det är en 5-knapparsmus med höger-/vänster-klick och scroll, precis som vilken vanlig mus som helst, men något mindre till storleken. Den helgjutna silikonytan är helt tät vilket gör musen nedsänkbar i vatten för rengöring.
1 350 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Vattentäta tangentbord främst avsedda för krävande miljöer inom sjukvård, laboratorier och livsmedelsindustri. De är klassade enligt IP68 och motsvarar högt ställda hygieniska krav. Ytan tål rengöring med både alkohol och blekande rengöringsmedel vilket underlättar rengöring och desinficering.
2 600 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Vattentät (IP68) och kemikalieresistent passar MightyMouse mycket bra i de flesta miljöer inom sjukvård, livsmedelsindustri och övriga industriella tillämpningar. Det är en fullstor 5-knappars-mus med höger-/vänster-klick och scroll, precis som vilken vanlig mus som helst. Den helgjutna silikonytan är helt tät vilket gör musen nedsänkbar i vatten för rengöring.
1 190 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 20101678
Trådlöst och tvättbart IP68 tangentbord, vitt
1 710 SEK exkl. moms
Best.nr 125-8046
Tangentbord, med numerisk del, off-white, USB
498 SEK exkl. moms
Best.nr 20102296
Trådlös Mus, USB, IP65, scroll-funktion, vit
741 SEK exkl. moms