Meny

Best.nr 20102899

Tangentbordsöverdrag - silikonfilm som du själv anpassar

Den tunna silikonfilmen ger tangentbordet ett effektivt skydd mot smuts, bakterier och väta. Då får en skön slät yta som är lätt att tvätta av och använda på nytt. Det följsamma silikonmaterialet är skönt att skriva på och upplevs inte lika glansigt som vanlig plast. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 9 st
Leveranstid 1-2 dagar
162 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Silkonfilmen kommer på en bärare av plast, som gör filmen stabil medan du måttar och skär till den i rätt storlek.

  20102899_silikonfilm för tangentbord och notebook_klipp_800.jpg

  I motsats till de formgjutna överdragen för tangentbord får du är en helt slät yta som också passar andra apprater och tangentbord med speciella mått. Den matta ytan ger bra visibilitet för bakgrundsbelysta tangenter och är i stort sett helt fri från reflexer.

  • Kan klippas till önskd storlek
  • Silikon som ger mjuk och hudnära kontakt med tangenterna
  • Kan tvättas och användas många gånger
  • Tål att tvättas med alkohol

   

 • Dokument

Alternativ till denna produkt

 
Det supertunna elastiska höljet till tangentbord, både standard och notebook, ger dig en hygienisk och slitstark yta med maximal tangentkänsla som är enkelt att rengöra. Med ett lätt avtorkbart och desinficerbart skydd mot kaffespill, damm, bakterier och annan smuts passar det perfekt i sjuk- och tandvårdsmiljön men också renrum, verkstäder och andra utrymmen där det vanliga tangentbord annars skulle skadas eller bli kontaminerat.
67 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Vattentät (IP68) och kemikalieresistent passar MightyMouse mycket bra i de flesta miljöer inom sjukvård, livsmedelsindustri och övriga industriella tillämpningar. Det är en fullstor 5-knappars-mus med höger-/vänster-klick och scroll, precis som vilken vanlig mus som helst. Den helgjutna silikonytan är helt tät vilket gör musen nedsänkbar i vatten för rengöring.
1 190 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 125-8034
Desinficerbar USB-mus med scroll-funktion vit
543 SEK exkl. moms
 
Vattentäta tangentbord främst avsedda för krävande miljöer inom sjukvård, laboratorier och livsmedelsindustri. De är klassade enligt IP68 och motsvarar högt ställda hygieniska krav. Ytan tål rengöring med både alkohol och blekande rengöringsmedel vilket underlättar rengöring och desinficering.
2 590 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 20101678
Trådlöst och tvättbart IP68 tangentbord, vitt
1 700 SEK exkl. moms
Best.nr 20102296
Trådlös Mus, USB, IP65, scroll-funktion, vit
738 SEK exkl. moms
Best.nr 125-8046
Tangentbord, med numerisk del, off-white, USB
496 SEK exkl. moms