Meny

Larminsamling Loggers och Relästyrning

Diagram Passive Med 30 års IP-erfarenhet, tekniskt kunnande och stort unikt produktutbud hjälper vi våra kunder att skräddarsy smarta lösningar för att monitorera, kontrollera och automatisera kritiska miljöer. Temperaturövervakning av ett datarack, totalkontroll av flera hundra noder i en serverhall, managering av otillgänglig utrustning, kyl och frysrum. Vi har rätt produkter och snabba leveranser.

Aktiva filter Återställ

Produkter

73

Relays

Visa fler

Digital Input

Visa fler

Temp/Humidity monitoring

Visa fler

Analog I/O

Visa fler

RJ45

Visa fler

Wireless

Visa fler

SNMP

Visa fler

LTE 4G 5G

Visa fler
Best.nr 20103768
SMS-larm 2G/4G vid oönskad temperatur & strömavbrott
940 SEK exkl. moms
 
Temperatur, luftfuktighet, LUX mm.. En serie tåliga och flexibla loggers i flera utföranden som ger dig möjlighet att skräddarsy din övervakning precis som du vill ha den.
2 620 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Larm vid oönskad temperatur samt slå på och av ansluten utrustning via app i mobilen eller på schema. Plugga in enheten i närmaste vägguttag så är du snabbt igång med din övervakning. Enkelt, smart och tillförlitligt. Kraftfull molntjänst ingår. Larm via mail, SMS (tillval i molntjänst), eller som pushnotis i app om värdena inte är vad du önskar. Temperatursensor ingår inte, se under tillbehör.
789 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 20109257
WiFi & SIM för temperatur, luftfuktighet & externa senorer
2 320 SEK exkl. moms
Best.nr 20109256
WiFi sensor för temperatur, luftfuktighet, Lux, vibration
815 SEK exkl. moms
Best.nr 20109122
WiFi sensor för temperatur, luftfuktighet & externa senorer
1 200 SEK exkl. moms
Best.nr 20111356
5 Analoga utgångar 0-5V, 0-10V, ±5V, ±10V, 4-20mA
5 860 SEK exkl. moms
Best.nr 20103270
Expansionsmodul, 8 analoga ingångar multifunktion
5 020 SEK exkl. moms
Best.nr 119-0285
Expansionsmodul, 8 analoga ingångar 0-5V
4 870 SEK exkl. moms
 
Liten och smart batteribackup för din 12V och/eller 5V utrustning. Detta är något så fiffigt som en kostnadseffektiv UPS med reläport framtagen för att enkelt säkerställa driften av din 12V och 5V utrustning.
1 900 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Industriella optiskt isolerade I/O portar samt en RS232/485 serieport över nätverket. Koppla enheten till RFID kortläsare vid passagekontroller, integrera i säkerhetssystem, fastighetsautomation, datainsamling, lab miljöer, det är bara ett fåtal exempel på mångsidigheten hos DS10XX -plattformen från Tibbo. Liten, temperaturtålig, robust och kompakt, damm- och vattentät enligt IP68. Ethernet, WiFi eller GPRS, välj den anslutning som passar bäst.
6 470 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Full kontroll i app eller webb-portal. Larm via SMS, telefonsamtal och mail. Med Sensdesk.se är du snabbt och enkelt igång med en fullständig övervakning av dina larminsamlingsenheter.
1 410 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Lättanvänt nivålarm, nivåsensor för dräneringsbrunnar, avloppsbrunnar, septitank, slambrunnar eller vattenbrunn. Finns i två utföranden, med kabelansluten sensor samt trådlös. Två mätpunkter för temperatur, dels på själva sensorn samt även på huvudenhet. Oavsett om du önskar övervaka och förhindra översvämning i exempelvis en avloppsbrunn eller kontrollera så att inte brunnsvattnet riskerar ta slut så är ett nivålarm med ultraljudssensor rätt val.
872 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Industriella I/O portar samt en RS232/485 serieport över nätverket. Koppla enheten till RFID kortläsare vid passagekontroller, integrera i säkerhetssystem, fastighetsautomation, datainsamling, lab miljöer, det är bara ett fåtal exempel på mångsidigheten hos DS10XX -plattformen från Tibbo. Liten, temperaturtålig, robust och kompakt, damm- och vattentät enligt IP68. Ethernet, WiFi eller GPRS, välj den anslutning som passar bäst.
11 050 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 20101610
SMS-gateway LTE inkl extern antenn på 3m kabel
6 400 SEK exkl. moms
Best.nr 116-8756
4G, 230V/16A med temperatur-givare, huvudenhet
1 390 SEK exkl. moms
 
HWg-PDMS hjälper dig att samla in data och historik från dina HWg-sensorer. Data lagras i databas och presenteras i grafer som ger dig en snabb och tydlig bild av anslutna sensorers värden över valfri tidslinje.
3 150 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Har du sensorer med M-Bus interface? Då är HWg-PWR en produkt för dig. HWg-PWR ansluts till ditt nätverk och samlar in all data från dina sensorer. Du får full kontroll över el, värme, vatten och gasförbrukning. Enheten analyserar och kontrollerar mätvärden från externa M-Bus sensorer och presenterar dessa grafiskt via webbgränssnitt samt hjälper dig ta fram faktureringsunderlag.
6 330 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 20115372
Styr eluttag utomhus över SMS, temperatur & larm vid strömav
1 350 SEK exkl. moms
 
Stor och tydlig information med nätverksansluten LED display. Finns i modeller med fyra respektive 6 siffror. Med vår serie nätverksklockor / temperaturtavlor är du alltid uppdaterad med korrekt tid och om du vill även med korrekt temperatur. Passar lika bra ute, IP66, som inne Olika storlekar för olika behov, med de större modellerna läser du av tiden på upp till 100m avstånd. Går även att ansluta siren / buzzer för larmsignal, tänk inringning när rasten är slut på en skolgård. Passar i sporthallar, köpcentrum, simhallar, lagerlokaler, på skolgården eller alla typer offentliga utemiljöer.
4 480 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter