Meny

Verktyg & Testinstrument

Direktronik erbjuder ett omfattande utbud av högkvalitativa verktyg och testinstrument som täcker olika områden inom elektronik och elektrisk testning. Deras sortiment inkluderar specialiserade verktyg för eltestning, datanätverkstestning (för fiber, koppar och wifi), samt strömanalysinstrument. Direktronik levererar också mångsidiga mulitesterare för att underlätta olika typer av mätningar och tester. Dessutom erbjuder de avancerade elbilstestare för att säkerställa att fordonets elektriska system fungerar korrekt. Med fokus på kvalitet och pålitlighet har Direktronik etablerat sig som en pålitlig leverantör av verktyg och testinstrument för att möta de höga kraven inom elektronik- och elbilsindustrin.

Best.nr 112-0103
CableEye är ett avancerat verktyg för att testa, dokumentera, felsöka, analysera och skapa kablage. Ett utmärkt hjälpmedel i kvalitetsarbetet, vid leveranskontroller och näst intill oumbärlig för företag som tillverkar eller konsumerar kablage.
50 020 SEK exkl. moms
Best.nr 20101117
I/O Ninja Ethernet Tap är en prisvärd nätverksanalysator eller sniffer för övervakning av Ethernet-trafik. Enheten övervakar datakommunikationen och skickar den vidare till IO Ninja mjukvaran i realtid.
6 120 SEK exkl. moms
Best.nr 20114113
En ljusmätare kan effektivt mäta ljusintensiteten och visa resultatet på displayen i enheten lux eller FC. Ofta kallas instrumentet även för ”luxmeter”, vilket syftar på mätenheten för ljus.
508 SEK exkl. moms
Best.nr 20114115
Handhållen vindmätare som ger dig en snabb avläsning av vindhastighet och luftflöde. Fungerar lika bra i jobbsammanhang som för sport- och fritidsaktiviteter som segling, surfing m.m.
1 100 SEK exkl. moms

Nyheter

 
Multimode är kostnadseffektiv för installationer där längden inte överstiger flera hundra meter. Multimode 62,5/125 OM1 används på korta avstånd, på 10 Gbit är maxlängden 33 meter. Varje Direktronik-fiber genomgår en manuell 3D interferometertest som garanterar glaskärnans centrering och därmed optimala överföringsegenskaper. Det ger hög jämn kvalitet så att du slipper komplicerad felsökning och kostsam efterservice
108 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Den första riktigt genomtänkta hakfria Cat6 patchkabeln på marknaden hittills. En tunn, gjuten plastbåge med flänsar på bägge sidor om snäppet ser till att minimal kraft behövs för att lossa kontakten. Samtidigt utgör flänsarna det stöd plastbågen behöver för att inte halka av snäppet när kabeln dras bakvägen i trånga utrymmen och kabelhärvor. För en större färgpalett titta på Cat.6A S/FTP.
75,20 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Den första riktigt genomtänkta hakfria Cat6A patchkabeln på marknaden hittills. En tunn, gjuten plastbåge med flänsar på bägge sidor om snäppet ser till att minimal kraft behövs för att lossa kontakten. Samtidigt utgör flänsarna det stöd plastbågen behöver för att inte halka av snäppet när kabeln dras bakvägen i trånga utrymmen och kabelhärvor.
54,70 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Färdigterminerad armerad utomhus kabel LC-LC med dragögla för extra tålighet. Ett bra val när du behöver en robust fiberkabel för tuffare installationer så som att kabeln ska dras genom väggar, under golv eller ska ligga fritt inomhus eller utomhus. Önskad längd går att beställa.
784 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter