Meny

M2M, Automation, relästyrning, larminsamling, Temperaturövervakning över IP

Med 30 års IP-erfarenhet, tekniskt kunnande och stort unikt produktutbud hjälper vi våra kunder att skräddarsy lösningar för att monitorera, kontrollera och automatisera kritiska miljöer. Temperaturövervakning av ett datarack, totalkontroll av flera hundra noder i en serverhall, remote managering av otillgänglig utrustning, kyl och frysrum.  Vi har rätt produkter och snabba leveranser..

Butiksövervakning
I genomsnitt minskar svinnet i butiken med 78% när kameror installeras, så vem har råd att avstå? Låt kameran vara en del av inredningen. Förstör inte atmosfären med tafflig övervakning, när går att hitta en balans utan att det kostar extra.
Smarta fordon
Smarta fordon ger helt nya möjligheter att effektivisera och kontrollera transporter. Det övervakar nivån i tanken, om last förflyttas utan körorder, rapporterar data över körsträckor, lasttider, bränsleförbrukning etc.
Samla dina larmenheter i molnet - SensDesk
Välkommen till Sensdesk.se, portalen för alla dina IoT-insamlingsenheter från vår tillverkare HWg. Här kan du på ett enkelt sätt få överblick och administrera alla dina insamlingsenheter. Historik, larm på det sätt du önskar, multigrafer, pdf rapporter, daschboards mm. Kraftfullt, stabilt och kostnadseffektivt.
Smartkeeper kabellås och portpluggar
Undvik driftavbrott och hindra otillåten anslutning genom att låsa fast kablar och plugga lediga portar.