Meny

M2M, Automation, relästyrning, larminsamling, Temperaturövervakning över IP

Med 30 års IP-erfarenhet, tekniskt kunnande och stort unikt produktutbud hjälper vi våra kunder att skräddarsy lösningar för att monitorera, kontrollera och automatisera kritiska miljöer. Temperaturövervakning av ett datarack, totalkontroll av flera hundra noder i en serverhall, remote managering av otillgänglig utrustning, kyl och frysrum.  Vi har rätt produkter och snabba leveranser..

Butiksövervakning
I genomsnitt minskar svinnet i butiken med 78% när kameror installeras, så vem har råd att avstå?
Vad betyder alla dessa smarta funktioner egentligen??
Här nedan får du en möjlighet att skapa dig en överskådlig uppfattning kring vad alla fiffiga uttryck runt kameror egentligen ger dig för värde i slutänden. Du kan också finna rätt mjukvara samt även få assistans i val av korrekt modell för ditt ändamål genom produktväljaren (hyperlänk i ordet). Ögna genom och tveka inte en sekund att ringa oss om du har frågor. Vi svarar dig inom 3 signaler mellan 8-17 på vardagar, det är bland annat av den anledningen vi är svenska mästare i kundservice .
Smarta fordon
Smarta fordon ger helt nya möjligheter att effektivisera och kontrollera transporter.
Samla dina larmenheter i molnet - SensDesk
SensDesk är en gratis molntjänst där du kan samla alla dina sensorer och larminsamlingsenheter. Från din dashboard har du sen full kontroll och kan navigera dig fram, styra digitala ingångar och reläer, övervaka temperatur, luftfuktighet, vattenläckage, batterinivåer och annan typ av data.
Smartkeeper kabellås och portpluggar
Undvik driftavbrott och hindra otillåten anslutning genom att låsa fast kablar och plugga lediga portar. Färgkodade eller unika nyckelsystem och ett komplett utbud av lås för alla IT- och AV-relaterade portar ger driftsäkerhet och effektiv administration.