Meny

Handhållna Etikettskrivare

Bradys handhållna skrivare representerar en banbrytande teknologi inom etikettutskrifter och märkningssystem. Deras kompakta och bärbara design kombinerat med avancerade funktioner gör dem till en oumbärlig följeslagare för olika branscher och användningsområden. Med möjligheten att skriva ut högkvalitativa etiketter på plats, oavsett miljö eller yta, erbjuder dessa skrivare enastående mångsidighet och prestanda.

Dessa skrivare är idealiska för olika märkningsapplikationer. Inom industriella sektorer möjliggör de tydlig märkning av kablar, ledningar och komponenter för att säkerställa korrekt identifiering och underhåll. Inom elektriska och mekaniska områden tillhandahåller de etiketter för säkerhetsmärkning, följsamhet med standarder och inventering av utrustning. Inom laboratorie- och hälsovårdsbranschen möjliggör de identifiering av prover, rör och medicinska instrument.

Dessutom används de för allmänna märkningsbehov såsom skyltning, inventering, tillverkningsmärkning och mycket mer. Oavsett om det är för industriella applikationer, elektrisk märkning, laboratorieanvändning eller andra specialiserade behov, möjliggör Bradys handhållna skrivare snabba, exakta och anpassningsbara utskrifter som gör dem till en ovärderlig tillgång för professionella användare världen över

 
Designa förhandsgranska och skriv ut direkt från telefonen. Etikettskrivaren M211 med sin vikt på endast 0.5kg är lätt att använda och utformad för arbetsplatsens behov med ett batteri som räcker hela dagen. M211 har ett ruggat yttermaterial som skyddar mot fall, stötar och slag.
2 590 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
M210 handhållen bärbar etikettskrivare från Brady. En allt-i-en skrivare för datakom, elektriker eller allmänna industriella miljöer. Med etikettmaterial utformat speciellt för tuffa miljöer skapar M210 skrivaren snabbt och enkelt etiketter som sitter fast i åratal, trots extrema temperaturer på böjda eller mycket strukturerade ytor.
2 400 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Arbeta smartare. Etiketten är större med M511. Skriv ut större och tydligare meddelanden. Mindre avfall – gå från kant till kant med text, grafik och streckkoder. Designa och skriv ut i farten, eller på en dator. Dessutom kan du dela filer, importera data och ansluta upp till 5 användare samtidigt. Perfekt för större applikationer – skriv ut etiketter på upp till 38,10 mm.
9 780 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
BMP41 etikettskrivare är en tålig och bärbar lösning som ger dig flexibiliteten att skapa etiketter i den längd du väljer eller färdigskurna löpande etiketter upp till 25 mm breda. Oavsett om du står inför dina jobb för dagen eller engångsuppgifter, är BMP41 skrivaren en enhet för alla dina märkningsjobb-från trådmärkning och allmänt ID till etiketter med flera områden, t.ex. patchpanel eller kopplingsplint mm. BMP41 levereras med programvarupaketet Brady Workstation Product & Wire Identification Software,
7 700 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Få den hållbarhet som ditt arbete kräver. Gör mer med förbättrade funktioner som Bluetooth-anslutning, stöttålighet av militär kvalitet, driftstemperaturer under fryspunkten och det bredaste utbudet av datainmatningsalternativ. Dessutom kan du skriva ut upp till 4 500 etiketter på en full laddning. Den här skrivaren levereras i ett hårt fodral.
11 600 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Etikettskrivaren BMP71 har uppdaterats till M710 – se vad som har förbättrats: Större batterikapacitet, vilket gör att upp till 4 500 etiketter kan skrivas ut per batteriladdning Ny pekskärm, automatisk klippfunktion och mer ergonomiskt handtag för att underlätta transporten Uppgraderat från NiMH till Li-ION batteripaket – lättare och snabbare – samma som på AC
14 880 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
När du behöver tydliga, hållbara etiketter på plats behöver du etikettskrivaren BMP51 från Brady. Den erbjuder skarpa utskrifter, enkel formatering, praktiska etikettstorlekar och portabilitet som krävs för el- och datakominstallationer, laboratorieidentifiering, anläggnings- och säkerhetsmärkning.
9 420 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter