Meny

Direktronik har 30 års samlad kunskap om kablage och kabelnät

Vi fuskar inte med vår kvalité, utan är väldigt måna om att hålla en hög standard till våra kunder. Våra högt ställda krav garanterar alltid ett bättre värde än vad standarden rekommenderar. Med vår höga tekniska kunskap kan du som kund dra nytta av vårt kunnande, säkra leveranser och god service.

Kabelfabriken - när du inte nöjer dig med standard

Underskatta inte nyttan med ”exakt rätt”, när det är så enkelt att få det precis som du vill. Inom affärsområdet ”Kabelfabriken” erbjuder vi dig vår samlade kompetens inom alla typer av data- och kommunikationskablar. Vi kan det mesta inom kabel och tillverkar det ofta både fortare och bättre än du själv, även i mindre volymer.

I det lagerförda standardutbudet ska du förvänta dig att finna de flesta kabeltyper och adaptrar för professionellt bruk inom AV, koax för antenn och radio, datakommunikaton och nätverk. Du ska också förvänta dig något utöver det vanliga, unika och udda lösningar som underlättar vardagen på ett finurligt och nydanande sätt. Sådana expempel är böjbara kablar med minne (FlexPatch), specilla kablar för PoE (PoEPatch) och särskilt tunna kablar för trång utrymmen (slim).

Saknar du ändå något eller vill tipsa om produkter du behöver, tveka inte att kontakta oss. Vi är lyhörda och tar ofta snabbt fram det du behöver.

Varför 3D testad fiber ?
Säkerställ ett robust nätverk redan från start så undviker du dyra hanteringskostnader! Hur gör man det? 100% 3D-interferometertestat, din garanti för stabil hög kvalité!
Koaxsortiment -översikt
Vårt omfattande sortiment av koax-produkter har allt du behöver för dina anslutnings-, skydds- och mätbehov. Oavsett vilken typ av kontakt du behöver, kan vi hjälpa dig att hitta rätt lösning.
Låsbart - för funktioner du älskar
Nätverksportar i publik miljö är ständigt utsatta för nyfikna ögon. Tomma uttag blir soptunna för tuggummi och snusprilla.
Rackstuds framtidens korgmutter
Rackstuds, idén som Peter Stothers fick redan år 2000 men som det tog 10 år av funderande experimenterande och testade innan den fanns på plats.