Meny

Harnessflex Kabelskydd Slang

Harnessflex är framtagen för de strängaste krav inom fordonsindustrin men passar givetvis alla typer av elektriska och fiberoptiska ledningar. Med den vibrationsvänliga profilen (VFP) samt UV- och värmestabilisering som standard, ger Harnessflex ledningssystem överlägsen livslängd också i kontinuerligt vibrerande tillämpningar.

Materialet av flexibel standardvikts-nylon (PA6) är halogenfritt och även lämpligt för fordon på grund av tålighet mot extrema temperaturer samt oljor och lösningsmedel. Den är extremt tuff och har mycket hög slaghållfasthet och lång utmattningslivslängd.

Många kopplingsalternativ

Tack var det stora utbudet av skarvar, förgreningar och kopplingsdosor kan du tryggt standardisera på Harnessflex och vara säker på att hitta rätt dimensioner och kopplingsalternativ oavsett din installationsmiljö.

Vi publicerar här endast ett fåtal polyamidslangar med sina tillbehör, men mångdubbelt fler kan tillhandahållas, så kontakta oss genast för kostnadsfri konsultation.

För konstruktören - CAD på allt

Cad-ritningar för hela Harnessflex-sortimentet hittar du här.

 
Harnessflex erbjuder kompletta lösningar för dragning och skydd av kraft-, tele-, koppar-ledningar och fiberkablar. Ge kritiska förbindelser rätt skydd mot skador orsakade av mekanisk nötning, vätska eller korrosion så slipper du kostsamma skador och reparationer.
993 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
976 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Externa Y-koppling Asymmetrisk 3-vägs koppling som möjliggör skarvning av olika rördiameter De är konstruerade att snäppas ihop och har mycket hållfast design.
18,10 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Medelvikt, extra flexibel ledning, NC storlek 12/NW storlek 10, ytterdiameter 13,0 mm, innerdiameter 8,5 mm, statisk böjradie 18 mm, djup sektion för att bibehålla ledningsformen under böjning, mycket hög UV-beständighet och hög syrabeständighet, IP40 Klassificering, modifierad polypropen, rullelängd 100 meter, svart
2 560 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 20205012
Polyamidslang Standard NC06-S/100 Meter
1 010 SEK exkl. moms
 
JPS2525 är en skarv i ett stycke tillåter en mängd olika rörstorleksvariationer. Dessa kopplingar är utformade för att snäppa ihop över alla typer av slitsade och oslitsade ledningar, vilket bibehåller maximal ledningshål. Kan användas som in-line reducering såväl som en förstorare.
13,60 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter