Meny

Märkning

Med etikettskrivare från Brady får du en tydlig identifikation av dina kablar, ledningar och komponenter som ger yrkespersoner omedelbar insikt i hur en installation fungerar och hur den är ansluten.

Märkning och spårbarhet
Utmaningen många företag står inför kretsar ofta kring hur de kan implementera spårbarhet i just deras produktion och verksamhet på ett optimalt sätt.
Desginverktyg för skyltar och etiketter
Brady Workstation är ett kraftfullt verktyg som passar alla Brady-skrivare och hjälper dig att ta fram egna skyltar och etiketter för alla ändamål
Datacom/kabel Märkning
Inom DataCom är märkningsprocessen avgörande för att säkerställa korrekt identifiering och spårbarhet. Med Brady's etikettskrivare blir denna process smidig och effektiv. Från att skriva ut tydliga etiketter till att snabbt och enkelt applicera dem på rätt komponenter, underlättar dessa skrivare hela arbetsflödet och säkerställer noggrannhet.
Rörmärkning
Skapa en säkrare arbetsmiljö med tydlig rörmärkning! Upptäck hur rätt märkningsmaterial och strategi för pipemarkers kan göra skillnad för säkerheten och effektiviteten på arbetsplatsen.
RFID-integrerade etiketter
Exempel på användningsområden för RFID idag är busskort, liftkort, passering genom tullar, betalstationer, pass, stöldskydd i butiker, bokningssystem, bibliotek, i nyare bilar m.m.

Nyheter

 
Multimode är kostnadseffektiv för installationer där längden inte överstiger flera hundra meter. Multimode 62,5/125 OM1 används på korta avstånd, på 10 Gbit är maxlängden 33 meter. Varje Direktronik-fiber genomgår en manuell 3D interferometertest som garanterar glaskärnans centrering och därmed optimala överföringsegenskaper. Det ger hög jämn kvalitet så att du slipper komplicerad felsökning och kostsam efterservice
101 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Start- och stoppkabeln för OTDR-mätningar gör det möjligt för instrumentet att se och mäta på den första och sista anslutningen i en länk. Vår modell är väl kapslad och kan fortsätta vara det även under mätning genom att ändarna kan ledas ut ur kapslingen medan resten av kabeln ligger kvar. När du är klar förvarar du ändarna inuti och får på så sätt en tåligare förpackning.
3 510 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Extra tålig utomhuskabel med armering 4xLC-4xLC. För extra tålighet väljer man armerad utomhuskablage. Förlägges i fiberskyddsrör eller direkt i mark. Kabeln är av så kallad loose tube konstruktion och har lösa fiber i tuber runt en central dragförstärkning. Över tuberna ligger lager med dragförstärkning, PE mantel och korrugerad stålplåt. En gel-fylld ( Tixotrop) isolering samt vatten blockerad tejp runt fiber paren ger bästa vattenspärr för användning i de flesta miljöer.
1 760 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
En helt ny generation av flexibla nätverkstappar, som passar alldeles utmärkt som en del av ett service-kit för fälttekniker eller stationärt i en datamiljö. Produkterna har i regel flera funktioner som gör att det finns möjlighet att använda samma produkt till flera olika tillämpningar, vilket passar bra för en fälttekniker.
1 820 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter