Meny

Säkerställ rätt temperatur vid kyltransport

Våra trådlösa miljösensorer skickar GPS och temperaturdata över mobilnätet till gratis molntjänst och ger dig en kostnadseffektiv och säker kontroll över både temperaturen i dina kylbilar samt även dess position. Oändligt skalbart, oavsett om du har en bil som kör kylvaror eller hundra som levererar matkassar så kommer du vilja använda våra loggers för att säkerställa och bevisa för kund att du uppfyllt kraven i kylkedjan och att varorna transporterats på bästa sätt.

Full historik i app, dashboard i PC och larm om kylkedjan bryts.

Håller matkassen rätt temperatur hela vägen ut till kund?

Sur mjölk har vi väl alla råkat ut för någon varm sommardag, ingen större skada skedd kanske om det är vi själva, privat, som förorskat det. Som kund ställer man dock högre krav och om sur mjölk också leder till sura kunder för firman som ansvarar för transporten av matkassen hem till din dörr eller för den delen kylvarorna till livsmedelsbutiken så är skadan betydligt större.

Enkelt, kostnadseffektiv och säkert

Botemedlet mot sura kunder är i detta fall våra miljösensorer som garanterar full kontroll i kostnadsfri app och molntjänst även om sensorn tappar anslutningen till mobilnätet. I molnet ingår 200MB gratis lagring och obegränsat antal sensorer, utrymmet räcker till ca 1 års historik för sex  sensorer som loggar var 10:e minut, extra lagringsutrymme kan köpas till. Sensorn har i sig själv även inbyggd logger för 300.000 mätresultat som garanterar att du inte missar mätdata i händelse av nätbortfall. När nätet åter är tillbaka synkas data autmatiskt upp i molnet. Börjar lagringsutrymmet i ditt moln ta slut kan du exportera ut befintlig data eller uppgradera ditt konto mot en kostnad.

Kvalitetsstämpel, exportera ut data och visa uppdragsgivare  

All data lagras i gratis molntjänst, där kan du avläsa data över tid samt även exportera detta i det fall dina uppdragsgivare så önskar. Därmed kan du garantera samt bevisa att dina transporter följer de regler som överenskommits. Du kan även ställa in gränsvärden och vara trygg i att du får larm skickat till dig om något värde avviker från vad som är önskvärt.  

20109265 GPS.jpg

20109265_map.png
 

Varför ska jag använda Direktroniks mobila sensorer vid transport av mina kylvaror?

  • Ingen extra utrustning eller gateway behövs (förutom SIM-kort), sensorerna nyttjar och kopplar upp sig mot mobilnätet.
  • 4" display för direktavläsning på plats.
  • Kostnadseffektiv installation i och med trådlösa batteridrivna sensorer.
  • "Oändligt" utbyggbart, molntjänsten kan hantera många sensorer.
  • Smidigt att addera nya sensoerer med hjälp av QR-kod
  • Molntjänst med dashboard och larmfunktioner ingår.
  • App för kontroll och larm i mobil.

 

Tveka inte att kontakta oss info@direktronik.se 08-52400700, vi svarar inom tre signaler och hjälper gärna till att välja rätt lösning för just dig. 

 

 

 

Produktområden

 
Temperatur, luftfuktighet, LUX mm.. En serie tåliga och flexibla loggers i flera utföranden som ger dig möjlighet att skräddarsy din övervakning precis som du vill ha den.
2 580 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter