Meny

Automation SCADA

Produkter (206)

Aktiva filter Återställ

Produkter

206

Relays

Visa fler

Digital Input

Visa fler

Temp/Humidity monitoring

Visa fler

Analog I/O

Visa fler

Counters

Visa fler

Wireless

Visa fler

SNMP

Visa fler

Scheduling

Visa fler

Gränssnitt

Visa fler

Ström

Visa fler

Mäter

Visa fler
Best.nr 124-1214
Skräddarsy din egen IoT modul, maximal flexibilitet, Linux
2 590 SEK exkl. moms
 
Tibbo Project System (TPS) låter dig tillverka din egen unika automationsprodukt, klar att användas i nästa projekt eller för butikshyllan. Komplett med förpackning och allt. Skräddarsy din lösning med exakt de funktioner du verkligen har användning för och betala inte för funktioner du inte kommer använda.
1 220 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 20102153
LoRaWAN Temperatur och luftfuktighet -40? ~55?
1 240 SEK exkl. moms
 
Positioneringssystemet Total Finder med långtidsbatteri, inbyggda sensorer och en överskådlig molntjänst gör det enkelt att skaffa kontroll över en hel fordonsflotta eller bara enstaka enheter. Den passar det mesta som rör sig utomhus och som du vill få information om. Ett kraftfullt magnetfäste underlättar både montage och underhåll.
3 310 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Positrex är molntjänsten som inte bara håller reda på var alla enheter finns, utan också vad de gör och hur de mår. Det är så data från GPS:er och givare blir till verksamhetskritisk information, som gör din verksamhet mer pricksäker och effektiv. Positrex serverar dig position, hastighet och olika händelser på det sätt som du önskar, oavsett antalet enheter. Du når det enkelt via molnet eller APP i din bärbara enhet.
97,30 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Kompakt GPS-enhet med analog och digital ingång ger dig universella larm- och mätdataportar vid sidan av positioneringen. En mycket kraftig magnet håller enheten på plats och kompletterad med den speciella säkerhetshållaren behövs ett specialverktyg för att avlägsna enheten.
3 580 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
En unik positioneringsprodukt med inbyggda sensorer och laddning via solceller klarar upp till sex år mellan laddningstillfällena och ger dig en maximalt lättadministrerad lösning. Den kraftfulla magneten gör den genialiskt enkel att montera var som helst där du har en metallyta ledig.
4 530 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 20100464
Multi-sensor AxleRing
1 910 SEK exkl. moms
 
SiteBoss 550 från Asentria klarar de mest skiftande övervakningsbehov tack vare det stora utbudet av olika givare och expansionsenheter. Har du flera platser och vill ha en gemensam plattform oavsett lokal utrustning då kommer du att vilja använda SiteBoss.
25 240 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Programmerbar nätverksansluten fjärrströmbrytare, I/O kontroller för industriell IoT. Skapa avancerade logiska kommandon utan behov av programvara, molntjänst eller annan speciell programmering. Setup direkt i webb browser eller i kostnadsfri app. Kan agera master kontrollenhet och monitorera 100 digitala ingångar eller reläportar från upp till 32 andra I/O moduler.
3 060 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 20101956
LoRaWAN 3-axis Accelerometer med temperaturmätning
1 180 SEK exkl. moms
 
Effektivt skydd mot intrång, monteras på utsidan av fönster, dörrar och balkonger. Infraröd linjedetektor anpassad mot kontorsbyggnader, industri och offentlig miljö men även för hemmamiljöer som önskar ett stilrent och säkert skalskydd med trådbunden larmöverföring att koppla till befintligt larm. Extra lång batteridrift 5-6 år och plats för radiosändare för trådlös larmöverföring 433MHz.
3 250 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Behöver du övervaka status på I/O portar, räkna pulser, mäta frekvens över LAN eller WAN eller enkelt skapa smarta IoT löstningar så är X-408 rätt val. Inbyggd webbserver, fungerar helt utan extern mjukvara eller molntjänst. All setup gör du direkt i webbgränssnittet i din browser eller i app. Larmar via e-post eller SNMP vid oönskade värden.
2 500 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 119-0415
SMS-larm vid oönskad temperatur & strömavbrott
695 SEK exkl. moms
Best.nr 20102137
LoRaWAN Temperatur och Luftfuktighet inomhus
721 SEK exkl. moms
 
Effektivt skydd mot intrång, monteras på utsidan av fönster, dörrar och balkonger. Infraröd linjedetektor anpassad mot kontorsbyggnader, industri och offentlig miljö men även för hemmamiljöer som önskar ett stilrent och säkert skalskydd med trådbunden larmöverföring att koppla till befintligt larm.
1 630 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
EventSensors kallas satellitenheterna till SiteBoss-produkterna från Asentria och används för att utöka antalet portar i en SiteBoss datainsamlingsenhet.
1 670 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 20102140
LoRaWAN PIR-sensor kortdistans
1 310 SEK exkl. moms
 
Temperatursensorer för inomhusbruk att använda i PacketPower monitoreringslösning. Att ta kontroll och få larm innan temperaturen stiger till kritiska nivåer är en billig försäkring mot kostsamma driftstopp. Packetpowers smarta trådlösa temperaturövervakning gör att du är igång på några minuter.
220 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 119-0432
Poseidon2 3468 inkl temp.sensor 3m IP67
5 120 SEK exkl. moms