Meny

Best.nr 20103768

SMS-larm 2G/4G vid oönskad temperatur och strömavbrott

Ny uppdaterad modell av termometer med SMS funktion. För fritidshuset, garaget, kontoret eller serverrummet. Plugga in enheten i närmsta vägguttag, sätt i ett simkort så är du snabbt igång med din övervakning. Enkelt, smart och tillförlitligt. Skickar SMS till upp till fem mobilnummer vid oönskade temperaturer samt vid händelse av strömavbrott. Läs mer

Lagerstatus 90 st
Leveranstid 1-2 dagar
1 170 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Ny framtidssäkrad enhet som även fungerar på 2G och 4G nätet

  För fritidshuset, garaget, kontoret eller serverrummet. Plugga in enheten i närmsta vägguttag, sätt i ett simkort så är du snabbt igång med din övervakning. Enkelt, smart och tillförlitligt. Enheten har en inbyggd temperaturgivare samt en extern tvåmetersgivare och skickar SMS till upp till fem mobilnummer vid oönskade temperaturer samt vid händelse av strömavbrott.

  SMS vid strömavbrott  Frostvakt via SMS  SMS larm

  Perfekt för flexibel temperaturkoll av mängder av miljöer, enheten är lätt att flytta runt till olika platser där behov uppstår, allt du behöver är ett vägguttag i närheten.

  För fritidshuset

  Sätt fast den externa sensorn på ett rör från din värmepanna så kan du vara trygg i att pannan fungerar som du tänkt, går den sönder och temperaturen sjunker skickas ett SMS-larm och du kan åtgärda problemet i god tid innan rören fryser med dyra vattenskador som följd.

  För kyl och frysbox

  Temperaturövervakning av kyl och frys är ett annat tänkbart användningsområde, den externa temperaturgivaren klarar temperaturer ner till -30 grader. Skulle frysboxen gå sönder och temperaturen stiger får du direkt ett temperaturlarm via SMS och du kan vidta åtgärder för att rädda innehållet innan det tinar och blir förstört.

  Strömbortfall

  Det finns mängder av situationer och tillfällen då ett strömavbrott kan ställa till stora problem om man inte upptäcker det i tid. Med denna produkt kan du vara trygg i att om detta sker så får du direkt ett larm i form av SMS meddelande, samt ännu ett när strömmen väl är tillbaka.

  Kontrollera aktuell temperatur

  För att se aktuell tempeatur i exempelvis fritidshuset skriver du kod #16# vartefter du skickar SMS till enheten som då svarar tillbaka med ett SMS med aktuell temperatur.

  Säkerhet via auktoriserade nummer, SMS eller App i mobilen (både iOS och Android)

  Enheten konfigureras med hjälp av SMS eller via App i din smartphone. Upp till fem förprogrammerade mobilnummer kan skicka instruktioner och ta emot larm från enheten. Dessa mobilnummer måste först auktoriseras av en huvudanvändare och skyddar därmed mot obehörig åtkomst.

  • Standard/Mini SIM-kort 15mm*25mm (ingår ej vid leverans)
  • OBS viktigt Pinkod på SIM kortet måste avaktiveras, detta görs i mobiltelefon eller av den du köper SIM kort av.
  • Vi rekommenderar Telias kontantkort eftersom de generellt har bäst täckning.
  • 2m extern temperatursensor ingår (se 119-0416)
  • OBS från s/n som börjar på XW använd grå sensor 116-8757

   

   

                                        

                  

      

                                                   

 • Lär dig mer

 • Teknisk specifikation

  Temp Humidity monitoring
  Yes
  Wireless
  Yes
 • Dokument

Alternativ till denna produkt

Best.nr 20109256
WiFi sensor för temperatur, luftfuktighet, Lux, vibration
969 SEK 1 140 SEK Listpris exkl. moms
Best.nr 20109257
WiFi & SIM för temperatur, luftfuktighet & externa senorer
2 360 SEK exkl. moms
 
Larm vid oönskad temperatur och strömavbrott samt slå på och av ansluten utrustning via app i mobilen eller på schema. Plugga in enheten i närmsta vägguttag så är du snabbt igång med din övervakning. Enkelt, smart och tillförlitligt. Kraftfull molntjänst ingår. Larm via mail, SMS (tillval i molntjänst), eller som pushnotis i app om värdena inte är vad du önskar. Temperatursensor ingår inte, se under tillbehör.
802 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 116-8756
4G, 230V/16A med temperatur-givare, huvudenhet
1 420 SEK exkl. moms
Best.nr 20109122
WiFi sensor för temperatur, luftfuktighet & externa senorer
1 419,50 SEK 1 670 SEK Listpris exkl. moms
 
Temperatur, luftfuktighet, LUX mm.. En serie tåliga och flexibla loggers i flera utföranden som ger dig möjlighet att skräddarsy din övervakning precis som du vill ha den. Samtliga modeller har stor tydlig display och intern mätning av temperatur, luftfuktighet. Alla modeller utom art. 20109260 har även inbyggd ljus sensor (Lux) samt kan kopplas trådlöst mot ditt befintliga WiFi 2,4 Ghz. Utöver det så har vissa modeller möjlighet till trådburen anslutning vi RJ45, mobilanslutning, GPS-funktion samt stöd för att ansluta fler externa sensorer. Alla modeller har ett inbyggt 2900 mAh uppladdningsbart batteri som laddas via typ-C USB-kabel (5V-12V). Enheterna kopplas mot kostnadsfri molntjänst och app där du får komplett historik, larm vid oönskade värden samt administrerar din övervakning.
2 660 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter