Meny

Så öppnar du garageporten med din telefon

Tänk att bekvämt kunna sitta kvar i bilen och öppna eller stänga garageporten med din smartphone. Har du en motordriven garageport så har vi styrfunktionen du behöver. Inga fjärrkontroller som strular och lätt tappas bort. Det enda du behöver är din telefon och vår GSM-styrda garageöppnare. Enkelt säkert och kostnadseffektivt.

Automatisk garageport SMS

Kräver ingen programvara, ingen molntjänst, inga dyra månadsavgifter

Anslut ström till den GSM-styrda garageöppnaren och sätt i ett SIM-kort så är du igång. Ingen krånglig programvara, all setup görs genom att skicka SMS-kommandon till enheten. Den har en reläutgång som du ansluter till motorn för din garageport samt två digitala ingångar, i bildexemplet har vi anslutit en väggkontakt till en av ingångarna för att manuellt kunna öppna och stänga garagedörren inne ifrån garaget. Till den andra ingången har vi anslutit en dörrsensor.

Ring gratis, SMS:a eller använd App

För att aktivera reläfunktionen och därmed öppna eller stänga garageporten så skickar du ett SMS med en kod, alternativt använder tillverkarens kostnadsfria app, eller så ringer du helt enkelt ett vanligt samtal till enheten. Eftersom den tar emot samtalet men sen inte svarar så är samtalet kostnadsfritt.

Dörrsensor och larm via SMS

Genom att koppla en dörrsensor till garageöppnarens digitala ingång kan du få larm via SMS tillsänt dig när/om någon öppnar porten. Med andra ord ett enkelt men effektivt inbrottslarm för ditt garage.

Säkerhet via auktoriserade nummer

Enheten konfigureras med hjälp av SMS. Upp till fem förprogrammerade mobilnummer kan skicka instruktioner och ta emot larm från enheten. Dessa mobilnummer måste först auktoriseras av en huvudanvändare och skyddar därmed mot obehörig åtkomst. Att tänka på vid installation är att först avaktivera SIM-kortets pinkod.

SMS Larm vid strömavbrott

Enheten har inbyggt batteri för att hinna skicka ut SMS-larm även om matarspänningen är borta. Vill du kan du därmed få ett SMS skickat till dig om garaget blir strömlöst, kanske har du en frysbox eller annan utrustning i garaget som inte tål att vara utan ström någon längre tid.

  • 110-230V AC reläutgång
  • Både 110-230V AC och 12V DC (max 200mA) för strömmatning av externa sensorer
  • 2 DI för externa sensorer samt 1 temperatursensor
  • Kompakt design 90*70*73mm
  • Hög effekt 16A 3600W
  • Strömmatning 110- 230VDC
  • GSM styrd
  • Larm på DI kan trigga 12V reläutgång
  • SMS & Telefonsamtal kan trigga 12V relä samt 100-230V AC

Produktområden

Relaterade komponenter

Best.nr 119-0414
SMS-larm, DIN-montage, Strömbortfall, 2 DI, ett relä, Temp
1 200 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 119-0533
Sensor dörrkontakt (för DI-port)
297 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter