Meny

Fäst-/monteringsdetaljer

Aktiva filter Återställ

Produkter

12
 
Med Rackstuds serie II behöver du aldrig mer använda en klassisk korgmutter. Monteringen går betydligt snabbare, inte minst då utrustning ska flyttas från en position till en annan. Tack vare tapparna kan utrustningen hängas fast på sin plats och du slipper balansera den i ena handen. Rackstuds ger dig säkrare montering och tid över till annat.
141 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 20111299
Kabelhantering, 5pack
0 SEK exkl. moms
Best.nr 20103212
50-pack Duo, universal
559 SEK exkl. moms
 
Korgmutter för montering av all utrusning i ditt rack/stativ eller skåp.
286 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Väggfäste för våra återförslutningsbara kardborreband. Finns med både klister och för skruv direkt på vägg eller liknade.
4 850 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Med hjälp av detta smidiga väggfäste och tillsammans med Panduits PAN-Ty buntband Nylon 6.6 så får du snabbt och snyggt dina kabelbuntar på plats på vägg eller liknande.
344 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Speed-D klämman, verktyget som gör att du slipper långa störningar och förlorar intäkter. Speed-D håller hela kabelbuntar på plats när du skall omgruppera i racket. Den enkla klämman nyps runt en bunt kablar så att när du lossar kablarna en och en, slipper du hålla reda på var de satt.
217 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 138-8322
Fästvinkel för vertikal montering på 19'' profil, 1 par
176 SEK exkl. moms
 
Safe-D F-Clip är en brandtestad (klarar 970° i 2 timmar)och flexibel kabelclip i platt utförande som snabbt kan vikas i många olika former för att säkerställa en bra kabelinstallation. Ett måste för varje installatör som vill kunna jobba snabbt, smidigt och med ett bra slutresultat.
342 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Så enkelt kan få en värmesäker och snygg kabelinstallation utan större insats. Clipsen finns i tre olika färger och två storlekar för en eller två kablar och klarar 970° i hela 2 timmar!
421 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 20101088
F1/S1 4st
1 180 SEK exkl. moms
 
Komplett rackmonteringslösning för DIN-monterad utrustning. Produkten har ett justerbart djup från 2,5cm till 20,55cm där du med enkelhet justerar djupet utifrån ditt behov. Förutom själva chassit så medföljer hållare för montering samt skruvar för dessa. DIN-skena medföljer givetvis också.
1 150 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter