Meny

WDM Passiv utrustning

Så här använder du filtreringen på bästa sätt

muxarna är uppbyggda i en serie av varianter för ett enskilt avsnitt på webben. Se till att bocka i "visa varianter" till höger innan du använder filtreringsalternativen, för att få bäst relevans i dina filtreringsval.

Aktiva filter Återställ

Produkter

6

WDM-type

Visa fler

Montage

Visa fler

COM-port

Visa fler

Channels

Visa fler

Add-on

Visa fler
 
Mux/demuxen levereras som standard med 4, 8, eller 16 kanaler. 4- och 8-kanalers finns i version med expansionsport och utan.
5 160 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Att nyttja befintlig fiber till max genom att separera ljuset för att öka din bandbredd går naturligvis också jättebra om du endast har tillgång till en länkfiber (simplex) mellan punkterna. Det gäller bara att tänka till lite hur du skickar och tar emot i valda kanaler på muxen!
6 380 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 133-5406
CWDM mux för simplex - hela vägen till SFP
39 910 SEK exkl. moms
 
DWDM mångdubblar kapaciteten på en fiberkabel genom att fläta samman separata fiberportar och överföra dem alla till andra änden på egna våglängder över en enda fiber. Det ryms ännu fler kanaler på samma utrymme än för CWDM och WDM.
12 150 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Mux/demuxen och OADM använder LGX moduler där man kan installera upp till fyra st i en 19" 1U Rackmodul det ger stor flexibilitet och effektiv utrymmesutnyttjande. Levereras som standard med 4- och 8-kanalers med eller utan expansionsport.
1 920 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 20114179
40 kanaler 2st moduler i en 19" 1U rackmount enhet
41 350 SEK exkl. moms