Meny

Best.nr 20111214

DWDM mux/demux - 40-dubbla bandbredden på din fiberkabel

DWDM mångdubblar kapaciteten på en fiberkabel genom att fläta samman separata fiberportar och överföra dem alla till andra änden på egna våglängder över en enda fiber. Det ryms ännu fler kanaler på samma utrymme än för CWDM och WDM. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 0 st
Leveranstid 2-10 dagar
15 030 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  DWDM (Dense Wavelength Division Multiplexing) mångdubblar kapaciteten på en fiberkabel genom att fläta samman separata fiberportar och överföra dem alla till andra änden på egna våglängder över en enda fiber. DWDM bygger på samma princip som CWDM och WDM, men genom högre precision i de optiska komponenterna behöver man inte samma avstånd mellan våglängderna. Det gör att det ryms ännu fler kanaler på samma utrymme.

  Expansionsporten gör att du kan addera fler kanaler vid ett senare skede utan att behöva ta hela kostnaden för outnyttjade kanaler direkt. Den enhet du köper för expansion får dock inte ha samma våglängder som den första enheten.

  Wideband porten är precis som det låter en bred port där du kan få in ett bredare spektra och ger en bra möjlighet att integrera . Till den kan du förslagsvis använda dig av en vanlig SFP som skjuter en bredare signal. Ett annat vanligt användningsområde är att nyttja QSFP+ LR4 över Widebandport för att få igenom en högre bandbredd.

  Wideband (WB) 1310 täcker mellan 1260nm-1360nm medan WB 1550 går smalare mellan 1525nm-1565nm och utsätter då inte närliggande kanaler i samma omfattning. Det innebär i praktiken att närliggande muxkanaler går bort och man konstruerar då muxen så att detta undviks.

  Stort urval, rådgör med oss!

  Portar, våglängder och kontaktdon, kombinationsmöjligheterna är nästan oändliga och därför visar vi bara ett översiktligt smakprov på basenheterna nedan. Vi hälper dig att ta fram den konfiguration som du behöver, kontakta oss!

 • Lär dig mer

 • Teknisk specifikation

  WDM type
  DWDM
  Mount
  Rackmontering
  COM port
  Dual fiber
  Channels
  8 + wideband + Expansion
  Wavelength
  C21-C28
 • Dokument

Alternativ till denna produkt