Meny

Kabelkanaler

Aktiva filter Återställ

Produkter

9

Installation

Visa fler
 
Något som alltid kommer att var fult är kablar som ligger runt golv eller som man valt att spika fast på väg. Inte nog med att det är fult du kan både snava och skada dig själv men även förstöra dina kablar och kontakter.
312 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Kablar är och kommer alltid vara något som man vill dölja. Viktiga i alla installationer men samtidigt något som aldrig ska synas. Nu har vi gjort det enkelt, ett färdigt kit som snabbt gör det fula snyggt.
309 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Många gånger har du säker både tillfälligt men även permanent haft kablage liggande direkt på golvet och säkerligen både snubblat och fått bytt ut. Nu är det ett minne blott, nu kan du enkelt och snabbt få en säker och snygg installation som håller för lång tid.
491 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Baserad på samma kabelskydd som 38-2012/13 men med tydliga gula längsgående band som gör att du tydligt och klart ser var kablarna ligger. Lika enkel, snabb, säker och snygg installation som håller för lång tid...
646 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Snygga till installationen med våra prydliga kabellister. De ligger på rulle i en pappkartong som gör det enkelt att dra ut den längd du behöver och du slipper missprydande skarvar.
569 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 138-2030
Golvlist 2x13mmx15mm (9m rulle)
2 680 SEK exkl. moms
Best.nr 20109380
2m säkerhetskanal, vitmålad metal
965 SEK exkl. moms
Best.nr 138-2035
Kabelskyddsremsa för mattor
212 SEK exkl. moms
 
Frågan är om det kan bli enklare att få ordning och reda på sina kablage. Med Zipper placerar du alla dina kablage i verktyget för att sedan enkelt dra över kabelskyddet. en bråkdel av någon sekund så är skyddet på plats och omgående så ser det snyggare ut.
287 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter