Meny

Printservers - nätverksanslut skrivare

Även om nätverksanslutning idag finns inbyggt i många skrivare redan från leverans, har de inte alltid den säkerhet, prestanda eller övervakning som man önskar. Vi har flera skrivarlösningar för olika ändamål, inte minst kan vi se till att äldre skrivare kan fortsätta användas men på moderna plattformar. Vi kan också underlätta för mobila användare att nå företagets utskriftsresurser eller avlasta nätverket tunga utskrifter med dedikerade spoolers. Hör av dig till oss om du vill diskutera smarta printerlösningar, ring bara, vi är enkla att nå och svarar direkt.

Best.nr 20103759
10/100/1000BaseT, 1xUSB3.2
2 250 SEK exkl. moms
 
För att nyttja ThinPrint också för skrivare som saknar inbyggd stöd (.print-klient) krävs vår ThinPrint Gateway. Den är en nätverksansluten enhet i tre storleksklasser, för två, för sex och för tolv nätverksanslutna skrivare per enhet. ThinPrint Gateway packar upp det komprimerade skrivarjobbet från ThinPrint-mjukvaran och levererar det till lokala nätverksanslutna skrivare.
5 190 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 121-1350
10/100/1000BaseT, 1xUSB2.0, 10 skrivare
5 290 SEK exkl. moms
 
En dedikerad printserver med spooler. Administrationen förenklas av alla skrivare eftersom drivrutiner för den specifika skrivaren inte längre behöver installeras lokalt på arbetsstationen utan kan laddas från spoolern. Därmed kan inställningar för pappersfack etc. göras globalt istället för hos varje enskild användare.
24 680 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter