Meny

DVI/VGA

Produkter (5)

AV-kablar/ Adaptrar

Aktiva filter Återställ

Produkter

5

Modell

Visa fler

Gränssnitt

Visa fler

Upplösning

Visa fler
 
DVI (Digital Visual Interface) är en standard för LCD-skärmar. Den utvecklades främst för att undvika den dubbla konvertering som sker i dag med den analoga anslutningen. Med DVI kör man digitalt hela vägen och får på så sätt bättre bild och möjlighet till högre upplösning!
227 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Förlängningskablage, när du vill placera skärm och dator längre från varandra.
72,40 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Förlängningskabeln skickar all information via fiber och därmed fritt från elektromagnetisk störning och ända upp till 500 m. Precis som hybridkabeln är kabel denna grövre (5,5mm) och därför betydligt tåligare än motsvarande enheter som använder vanlig fiberpatchkabel. Dragavlastningen tillsammans med kåpan i metall ger kablaget maximal styrka för att tåla oöm behandling i utsatt miljö.
2 360 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Hybridkabeln skickar videoinformationen på fiber, men DDC/HDCP-informationen via koppar och blir därför det mest prisvärda sättet att förlänga DVI störningsfritt över fiber upp till 100 m. Hybridkabeln som är 7,6 mm i diameter är terminerad inuti kåpan vilket ger en mycket robust och tålig kontaktering med rejält böjskydd. Halogenfri kabel LSZH (Low Smoke Zero Halogen).
3 210 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 129-0075
För DVI EDID 101D
3 430 SEK exkl. moms