Meny

Best.nr 116-8756

Utbyggbar SMS fjärrströmbrytare med temperaturvakt & larm för strömavbrott

Ett enkelt sätt att kontrollera upp till fem vägguttag, temperatursensorer och sex larmsensorer med hjälp av din mobiltelefon över 3G/4G. Fjärrstyr av-/påslag av olika utrustningar antingen per automatik, exempelvis slå på element vid viss temperatur, belysning på schema, eller manuell styrning via SMS. Enheten kan även larma via SMS vid oönskad temperatur samt i händelse av strömavbrott. Läs mer

Varianter

Lagerstatus 4 st
Leveranstid 1-2 dagar
1 330 SEK exkl. moms
 • Produktbeskrivning

  Fjärrströmbrytare för mobilnätet

  Plugga in SMS strömbrytare i närmsta vägguttag, den enhet du vill kunna slå på och av ansluter du sedan i uttaget på framsidan av din nya SMS strömbrytare. Sätt i ett simkort så är du snabbt igång med din övervakning. Enkelt, smart och tillförlitligt.

  Ett lätt och bekvämt sätt att fjärrstyra av-/påslag av olika utrustningar där internetuppkoppling saknas, men också för att få larm vid strömavbrott eller oönskade temperaturer. 

  Enheten kan också ställas in att schemalägga återkommande av-/påslag. Den interna klockan synkroniseras med mobilnätet och är därför mycket pålitlig.

  SMS larm

  Av eller på vid given temperatur

  Via den medföljande externa termometern kan du ställa gränsvärden som då de uppnås antingen slår av/på ansluten utrustning eller bara skickar dig ett SMS om det blir för kallt eller varmt. Ansluter du ett element så kan SMS-strömbrytaren fungera som en termostat alternativt att du skickar ett SMS till enheten för att slå på element och värme i förväg så att din sommarstuga är uppvärmd vid ankomst. 

  Larm vid strömbortfall

  Det finns mängder av situationer och tillfällen då ett strömavbrott kan ställa till stora problem om man inte upptäcker det i tid. Med denna produkt kan du vara trygg i att om detta sker så får du direkt ett larm i form av SMS meddelande, samt ännu ett när strömmen väl är tillbaka.

  Bygg ut och anslut fler enheter.

  Till huvudenheten kan du ansluta upp till ytterligare fyra uttag i form av slavar (köps separat se tillbehör). Även dessa kan slå på/av uttag, mäta och larma vid oönskade temperaturer precis samma sätt som din huvudenhet. Slavarna pratar trådlöst via 433MHz med huvudenheten och kräver därför inga egna SIM-kort.   

  Skapa ett mobilstyrt hemlarm, bygg ut och anslut upp till sex larmsensorer

  Till din huvudenhet så kan du även ansluta trådlösa dörrsensorer (se tillbehör), fönstersensor, brandvarnare, siren.  Du kan med andra ord skapa ett eget hemlarm.

  Få SMS vid vattenläckage och undvik dyra vattenskador

  Till din SMS fjärrströmbrytare kan du förutom larmsensorerna ovan även koppla en sensor som upptäcker och larmar trådlöst till din SMS strömbrytare vid minsta vattenläckage. Ett enkelt och effektivt sätt att få larm via SMS innan vattenskadan är ett faktum. Perfekt för exempelvis för fritidshuset eller andra miljöer där du inte dagligen är på plats för att själv kontrollera status. 

  Inget WiFi eller internetuppkoppling krävs allt styrs via SIM kortet i din huvudenhet samt med din mobiltelefon.  

  16-8754+53.jpg

  Säkerhet via auktoriserade nummer, SMS eller App i mobilen

  Enheten konfigureras och styrs med hjälp av SMS eller via App i din smartphone. Upp till fem förprogrammerade mobilnummer kan skicka instruktioner och ta emot larm från enheten. Dessa mobilnummer måste först auktoriseras av en huvudanvändare och skyddar därmed mot obehörig åtkomst.

  Använder Mini-Sim. Fungerar med alla mobilnät förutom operatören Tres

  OBSERVERA att denna artikel stödjer samtliga frekvenser från 2G, 3G, 4G, LTE FDD: B1, B3, B5, B7 ,B8 ,B20. Till skillnad från många andra modeller på marknaden som enbart fungerar över 2G  

   

  • GSM 4G LTE LTE FDD: B1, B3, B5, B7 ,B8 ,B20 
   LTE TDD: B40 3G och 2G 
  • Hög effekt: 16A, 3600W 110-230VAC
  • Temperatur eller tidsstyrd automatik
  • Säkerhet via auktoriserade nummer
  • Produkt storlek 125*60*80 mm (EU Schuko)
  • Arbetstemperatur -10℃~+50℃
  • Temperatursensor -10℃~+50℃
  • Som tillbehör finns sensor med utökad temperatur -30℃~+100℃
  • Standard SIM kort 15×25mm
  • Vi rekommenderar Telias kontantkort då de generellt har bäst täckning.

   

  På filmen nedan visar vi hur snabbt du är igång med din övervakning med vårt SMS-larm. Denna SMS-strömbrytare fungerar på samma sätt.

   

 • Tillbehör

 • Lär dig mer

 • Teknisk specifikation

  Relays
  Yes
  Temp Humidity monitoring
  Yes
  LTE 4G 5G
  Yes
 • Dokument

Alternativ till denna produkt

Best.nr 20115372
Styr eluttag utomhus över SMS, temperatur & larm vid strömav
1 290 SEK exkl. moms
Best.nr 20100829
4G LTE 230V/16A med temperaturgivare
1 040 SEK exkl. moms
Best.nr 20109256
WiFi sensor för temperatur, luftfuktighet, Lux, vibration
778 SEK exkl. moms
 
Larm vid oönskad temperatur samt slå på och av ansluten utrustning via app i mobilen eller på schema. Plugga in enheten i närmaste vägguttag så är du snabbt igång med din övervakning. Enkelt, smart och tillförlitligt. Kraftfull molntjänst ingår. Larm via mail, SMS (tillval i molntjänst), eller som pushnotis i app om värdena inte är vad du önskar. Temperatursensor ingår inte, se under tillbehör.
753 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
Best.nr 20109257
WiFi & SIM för temperatur, luftfuktighet & externa senorer
2 220 SEK exkl. moms
 
Lättanvänt nivålarm, nivåsensor för dräneringsbrunnar, avloppsbrunnar, septitank, slambrunnar eller vattenbrunn. Finns i två utföranden, med kabelansluten sensor samt trådlös. Två mätpunkter för temperatur, dels på själva sensorn samt även på huvudenhet. Oavsett om du önskar övervaka och förhindra översvämning i exempelvis en avloppsbrunn eller kontrollera så att inte brunnsvattnet riskerar ta slut så är ett nivålarm med ultraljudssensor rätt val.
832 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter
 
Temperatur, luftfuktighet, LUX mm.. En serie tåliga och flexibla loggers i flera utföranden som ger dig möjlighet att skräddarsy din övervakning precis som du vill ha den.
2 500 SEK exkl. moms
Finns i flera varianter